Szeretnél egy ilyen fotót?

Vegyél tagságot, egy magyar klubban ?Tisztelettel tájékoztatunk, miszerint a klubok kérésének megfelelően újabb két fejlesztéssel készültünk el a hazai golfközösség ügyviteli adatbázisában. 

Így a jövőben nem kell meglepődnöd rajta, ha klubodban esetleg fényképet készítenek rólad, tekintve hogy a még dinamikusabb ügyfélkiszolgálás érdekében - a már megszokott - publikus fotón kívül minden klubtag belső adatlapján egy belső fotó feltöltési lehetőség jelent meg a klubok számára. Az ide feltöltött fotó, automatikusan (kattintás nélkül) felugrik a Klubmunkatársak számára  a TeeTime modulban az adott klubtag foglalásánál (illetve természetesen a klubtag belső adatlapján a munkatárs bármikor megtekintheti azt).

Személyes adatvédelmi szempontból fontos megjegyezni, hogy a fényképek a GOLFiGO rendszeren belül készülnek el (akár számítógépes webkamerával, akár mobiltelefonba beépített kamerával készíti el a klubmunkatárs), így ezek a fotók, soha egyetlen pillanatig sem mentődnek el a klubok számítógépére, vagy a mobiltelefonok memóriájába.

A másik, nem kevésbé fontos fejlesztéssel - az időzített klubtagság automatikus rögzítésével - nem “fárasztanánk” Benneteket, tekintve hogy az semmilyen mértékben nem befolyásolja a golfozói élményeteket ?

A golfszezon holtidényében - a már jól megszokott módon - több, “sportág korszerűsítő” ? fejlesztést is élesítünk, amelyekről természetesen valamennyi esetben tájékoztatunk Benneteket.


Kellemes Karácsony-havát kívánva,
a GOLFiGO csapata


Fotó: StockPhotos

2022.11.29.

Hozzászólások