Székely az augusztusi Totókirály

Tomié a 15 000 Ft-os GolfUSA voucher


- Huszti György írása -

Augusztusi Golftotó játékunkat Székely Tamás, az Old Lake Golf Club játékosa nyerte, így Ő vehette át a havi győztesnek járó 15 000 Ft-os GolfUSA vásárlási utalványt Csányi Lászlótól. Nagy gratula Tamásnak, aki szoros versenyben (mindössze három ponttal) előzte meg Szabó Lászlót, illetve néggyel Movik Gabriellát. 

Az idei utolsó havi nyereményt - szeptember győztese -, a szintén az Old Lake-et erősítő, tatai főkolompos Rózsavölgyi János nyerte, hatalmas gratuláció jár neki is.

Az eredeti versenykiírásnak megfelelően, tekintve hogy októberben mindössze két ranglistaversenyre kerül sor, ebben a hónapban már nyeremény nélkül játszunk, de természetesen a havi győztes dicsőségét “megénekeljük” majd. Illetve, ami még fontosabb, zajlik még játékunk az éves főnyereményért, az 50 000 Ft-os GolfUSA Voucher-ért. 

Az összetettben jelenleg Movik Gabriella vezet 54 ponttal, de tekintve, hogy még akár 18 pontot is lehet szerezni októberben, még sokan nyerhetnek, ráadásul ne felejtsük el, a pontszámok nem “simán” összeadódnak, hanem a legjobb 8 - ranglistaversenyre leadott - tipp játszik.
Egyszóval matematikailag esélyes még a végső győzelemre:
Movik Gabriella 54 pont
Székely Tamás 49 pont
dr. Lex Annamária 46 pont
Kötél Balázs 46 pont
Klézli Ferenc 44 pont
Rózsavölgyi János 44 pont
Csékei Tibor 41 pont

A többieknek matematikailag már nincs esélyük az összetett első helyre, de természetesen egy-egy szép Top10-es helyezésért még igencsak érdemes küzdeni.
Ne feledjétek, holnap (szombat) reggel 9:00 órakor rajtol a Pannonián a MidAm ranglista addig tudtok még tippelni, illetve módosítani, ezenkívül még egy tippelhető verseny maradt idénre, az október 26-i Zala Springs záró ranglistaverseny.

Mindenkinek jó játékot! Nagy kíváncsisággal várjuk, ki lesz az idei Totókirály, vagy Totókirálynő.


Fotó: caddie.hu

2019.10.05.

Hozzászólások