Svéd minőség Zalacsányban

Új Head-Greenkeeper a Zala Springsben


Golfvagányok a februári zalai ködben (Rapavi László, Szeberényi Máté, Dr. Szeberényi Zsolt)


- A Zala Springs Golf Resort közleménye -

Kétségtelen, hogy a 2020-as év kihívásokkal teli év volt és számtalan változást eredményezett mindannyiunk életében.
A Zala Springs Golf Resort teljes csapata nevében mondhatjukhogy igyekeztünk a lehető leggyorsabban alkalmazkodni a változásokhoz úgy, hogy klubtagjaink és  vendégeink biztonságát előtérbe helyezve maximálisan eleget tegyünk küldetésünknek.

A nehéz kezdet ellenére a Zala Springs Golf Resort több rangos nemzetközi elismerésben részesült. Első magyar pályaként debütáltunk a Europe TOP 100 Golf Resorts rangsorban és immáron 2020-ban már harmadszor nevezhetjük magunkat Hungarian’s Best Golf Course-nak. Emellett folyamatosan bővült szolgáltatásink száma és remélhetőleg hamarosan Ti is kipróbálhatják új wellness szolgáltatásainkat.

A jövő szezonban továbbra is a fejlődést és a lehető legjobb klubélmény nyújtásának szem előtt tartásával a vezetőség úgy döntött, hogy 2021 februárjától a Zala Springs Golf Resort egy nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező, teljes munkaidős vezető Greenkeepert alkalmaz Magnus Vuorio személyében. Magnus korábban több TOP 100 pályán tette le névjegyét.
Mi már nagyon várjuk a közös munkát és a fejlődést, tekintettel arra, hogy a lehető legjobb kondíciót biztosíthassuk klubtagjainknak és vendégeinknek a golfpályánkon!

Ezúton szeretnénk megköszönni a Golf-East Kft-nek az elkötelezettséget az építkezés alatt és az elmúlt évek kiváló munkáját, Garry Ashfield és Major György vezetésével.

Fogadjátok szeretettel Magnus bemutatkozását:

Magnus Vuorio vagyok, 46 ​​éves és Svédországból származom, azonban 2012 óta Lengyelországban élek, ahol saját Golfpálya Tanácsadó cégem is van. Iskolai tanulmányaimat skóciai Elmwood főiskolán végeztem, ami a golfpálya karbantartás területén elismert gyepgazdálkodási iskola. Az elmúlt 18 évben Európa szerte részt vettem golfpályák építésében és karbantartásában, az elmúlt 8 évben viszont a golfpályák karbantartásának irányítását végeztem és 6 évig dolgoztam a Zala Springs szlovákiai partnerklubjában. Megtiszteltetésnek és kiváltságnak érzem, hogy kineveztek Head Greenkeeper-nek a Zala Springs Golf Resortban, ami egy fantasztikus Resort ebben a gyönyörű országban! A következő szezon lesz az első, amit saját helyi csapattal fogunk felügyelni. Kihívásokkal teli a kezdet, de nagyon jó csapatunk van, így biztosak vagyunk abban, hogy olyan minőségű golfpályát kínálhatunk, ami megfelel a klubtagok és a vendégek elvárásainak! A részletekre fogunk fókuszálni valamint egy karbantartási tervet készítettünk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassuk a hét minden napján.

A Zala Springs Golf Resort új Head-GreenKeepere (Magnus Vuorio)

Szintén fontos feladat lesz számunkra az is, hogy klubtagjaink és vendégeink örömmel fejezhessék be a lejátszott köreiket ezen a fantasztikus golfpályán. Ennek érdekében elkezdjük a külső területek karbantartásá, mint például az erdős részek kitisztítását és az elburjánozott és betelepített rough területek nyírását, ahonnan már nehéz volt a játék.

Vannak rövid és hosszú távú célkitűzéseink, amikre összpontosítunk és  természetesen, szívesen fogadjuk kedves klubtagjaink, játékosaink javaslatait / ötleteit is.

Mindannyian várjuk már a szezon kezdetét!
Üdvözlettel,

Magnus Vuorio

 

Vigyázzunk egymásra!
Zala Springs Golf Resort csapata


Fotó: Tátrai Béla, illetve Zala Springs

2021.02.06.

Hozzászólások