Sushi a Masters-en és a Pannonián

Hatalmas érdeklődés hétfőn és pénteken


Turkovics Ilona (sushitzu) a Pannonia ikonikus 17-es elütőjén

Holnap (április 7-én) kezdetét veszi a szezon első Major bajnoksága a 86. Masters, A kiemelt viadalról természetesen igyekszünk majd számot adni a hazai 3. Winter Cup “árnyékában” is ? a figyelem mindenesetre már erősen felfokozottnak mondható, hiszen például - a döbbenetesen visszatérő - Tiger hétfői edzését tízezrek követték nyomon a helyszínen, a georgia-i magnóliák övezte pázsiton.
Ne szaladjunk egyelőre ennyire előre azonban, hiszen a legendás verseny felvezetéseként tegnap sor került a hagyományos Bajnokok Vacsorája elnevezésű eseményre is, ahol mindig a címvédő látja vendégül a korábbi évek bajnokait, így idén a “rengeteg” zöld zakós fiatal- és még fiatalabb ember megismerkedhetett a japán konyha remekeivel, Hideki Matsuyama értő felügyelete mellett.

Az idei Bajnoki Vacsora menüje egészen pontosan a következő volt:
- Sushi válogatás (Sashimi és Nigiri)
- Yakitori csirkenyárs
- Miso húsleves fekete mázas tőkehallal
- Miyazaki wagyu ribeye steak, gombával és vegyes zöldségekkel
- Japán epres sütemény Amaou eperrel és tejszínhabbal

--- --- ---

Nos, a GOLFiGO Péntek elnevezésű versenysorozatunk sem szeretne lemaradni a Masters mögött ? így tehát büszke örömmel mutatjuk be Számotokra egy újabb támogatónkat, jelesül az I Love Sushi-t, amely a sorozat mind a hat állomásán a négy darab Par3-as szakasz Nearest to the Pin versenyének egyik különdíjaként egy-egy doboz, logózott ProV1-es labdát ajánlott fel Számotokra.

I Love Sushi ahol a hagyomány a minőséggel és a frissességgel randevúzik!
Budapest és környéke kedvenc sushi házhozszállítója már több mint 15 éve folyamatosan újabb és újabb ételkülönlegességeket kínál a japán, illetve a fúziós konyha szerelmeseinek, ahol az eredeti japán konyha receptjei ötvöződnek a legújabb nemzetközi trendekkel.

A GOLFiGO Péntek (teltházas) I. állomásának (április 22.) VÁRÓLISTÁJÁRA ITT tudsz jelentkezni, míg a II. állomásra (május 27.), amelyre mindössze már csak 10 helyünk maradt ITT tudsz regisztrálni

Köszönjük szépen megtisztelő érdeklődéseteket versenysorozatunk iránt!


Fotó: caddie.hu

2022.04.06.

Hozzászólások