Subaruval szállni valóban élvezet

Az Emil Frey is Fődíjjal támogat Benneteket


 

Újabb csodálatos hírrel szolgálhatunk Számotokra, hiszen kitörő boldogsággal mutatjuk be a CityPearl GolfTour versenysorozat egy újabb támogatóját: Az Emil Frey Magyarország ugyanis egy újabb fődíjat ajánlott fel a versenysorozat összesített legjobbja számára, amelynek értelmében a november 3-i “THE FINAL” megmérettetésen - a Pannonia Golf & Country Clubban - egy olyan vouchert adhatunk át, amellyel egy teljes hosszú hétvégén keresztül lesz “birtokolható” egy csodálatos, összkerék meghajtású Subaru Forester. 

A svájci Emil Frey csoport magyarországi leányvállalata 1993-óta azon dolgozik, hogy minőségi gépjárművek értékesítésében és szervizelésében méltó módon képviseltesse magát hazánkban.
Ahogyan azt a cég alapítója, Emil Frey úr 1935-ben leírta: "üzleti filozófiám arra épül, hogy ügyfeleim felé kizárólag minőségi árut és szolgáltatást értékesítek kedvező áron, akik biztosak lehetnek abban, hogy pénzükért a megfelelő szolgáltatást kapják." Bár 1935 óta nagyot változott a világ, ezek a célok a mai napig nem változtak.

A Subaru japánul a Bika csillagkép egy nyílthalmazát jelenti, amely ősidők óta a japánok egyik legkedveltebb csillaghalmaza, magyarul ez a Fiastyúk nevet viseli. A márka ikonikus emblémája is erre utal. Japánban ez a csillagalakzat általánosan úgy ismert mint az egyesülés, illetve a jó uralkodás szinonimája. Az FHI hat cég összeolvadásaként jött létre, így a Subaru valóban találó név.

Az új Forester tökéletes összhangot teremt a letisztult, modern formaterv, a hatékonyság és a kényeztető komfort között. Segítségével még a legszokatlanabb feladatokat is könnyedén megoldhatja. Noha a merész design jóvoltából stílusosabbnak tűnik, mint valaha, mégis arra törekszik, hogy az elegánsan kiegyensúlyozott megjelenése összhangban legyen a tőle minden körülmények között elvárható megbízható teljesítménnyel.
A jármű feletti uralom önbizalmat ad, a stabilitás pedig agilitást eredményez. Ez teszi igazán élvezetessé a Forester vezetését. Egy Subaruban ülve az ember magabiztosabbá válik, s ez elsősorban a kiegyensúlyozott SUBARU BOXER motorral összekapcsolt szimmetrikus összkerékhajtásnak köszönhető. Ez a rendszer minden pillanatban vonóerőt juttat mind a négy kerékre, így Ön bármilyen útviszonyok között uralni tudja az autót. Mivel az összkerékhajtás legfontosabb elemei egy vonalban helyezkednek el, a jármű két oldala között tökéletes az egyensúly, az alacsony tömegközéppont pedig a leggyorsabb manővereket is élvezetté varázsolja. Mindemellett, egy gyorsan reagáló autóval könnyebben kerülheti el a veszélyes helyzeteket.

 

Nagyon szépen köszönjük a támogatást!
Mi már alig várjuk, hogy végre eldördüljön a startpisztoly 😊 Nevezni ITT tudtok a CityPearl GolfTour nyolc versenyállomásának valamelyikére.

 

2023.03.27.

Hozzászólások