Sajnos a vonal alatt ragadtak a mieink

A francia Bekirian diadalmaskodott Alsó-Ausztriában


- Huszti György írása - 


Az első hat afrikai fordulót követően az öreg kontinensre tette át székhelyét az 1977-ben alapított  Pro Golf Tour (korábban EPD Tour), amely az európai elit profi tour-ok egyik szatellit állomása, innen lehetséges a továbblépés a Challenge Tour, majd ezt követően a DP World Tour (leánykori nevén European Tour) felé. 

Az első európai versenyállomás küzdelmei a mai napon értek véget az ausztriai Haugschlag-ban. A 30 000 Euró összdíjazású versenyen “a szokásoknak” megfelelően két profi golfozónk indult magyar színekben, ezúttal azonban sajnos egyiküknek sem átugrani - a mínusz egynél meghúzott - cutvonalat.

A Haugschlag NÖ Open by perfect eagle 2024 versenyén, a Golfresort Haugschlag Par71-es pályáján Mikhail Morozov 75/75 (+8),  míg Csányi Olivér 79/73 (+10) eredményt ért el, így Ők a mai napon már nem tudtak részt venni a döntő napon.

A Pro Golf Tour aktuális fordulóját (és azzal járó 5 000 Eurót) végül a francia Jean Bekirian nyerte meg 66 / 67 / 65 (-15) eredménnyel, Bekirian igencsak jó formát mutat idén, hiszen korábban - az első hat Pro Golf Tour fordulóban - ötször is a Top10-ben végzett.

A következő fordulóra szintén a “sógorék hátsó kertjében” kerül majd sor május 7-9 között, St. Pölten-ben.

Fotó: ProGolfTour

2024.04.26.

Hozzászólások