Régi/Új Vitorlás a fedélzeten

Ismét támogat Benneteket a SEIKO


Lichtenberger Attila (SEIKO "Kapitány") vigyázó tekintetét a vitorlázásra és a golfra veti 😊⛵️⛳️


A régi motorosok vitorlások minden bizonnyal jól emlékeznek még, hogy hőn szeretett sportágunknak éveken át meghatározó, kiemelt támogatója volt a SEIKO Magyarország, ám a cégcsoport az elmúlt években a golf helyett inkább a vitorlázás világa felé fordította figyelmét. Ugyanakkor a Pannonia GCC pályáján sorra kerülő CityPearl GolfTour versenysorozatnak sikerült megnyernie a japán prémium órák zászlóshajóját, hogy idén is támogasson Benneteket, így örömmel jelenthetjük be, hogy a GOLFiGO csapata által szervezett versenysorozat mind a nyolc versenyállomásán, a tizenegyes (Par3) szakasz Nearest to the Pin díját a SEIKO biztosítja, egy-egy három darabos logózott Callaway golflabda csomag formájában. (Újdonság az elmúlt évekhez képest, hogy idén már a Nearest-et érő szakaszok elütőin előre jelezzük Számotokra egy-egy (a támogatók logójával ellátott) Beach-flag segítségével, hogy az adott szakaszon fokozottan érdemes pontosan célozni.)

A SEIKO CLUB közel hozza a minőséget. Felhívja a klubtagok figyelmét a mérnöki tervezés és a design tökéletes összhatására, az exkluzivitásra, valamint arra, hogy az órájuk - csakúgy, mint öltözködésük, autójuk vagy házuk - pontosan tükrözi személyiségüket. A SEIKO CLUB azoknak szól, akiknek fontos, hogy legyen egyéniségük, stílusuk, és a divathullámoktól független, valódi értékrendjük. Azoknak, akik a minőséget választják az élet minden területén.

Érdekes tény - amelyet talán nem mindannyian ismertek - miszerint a SEIKO óracsoportot 1881(!)-ben alapította Hattori Kintaró Tokióban, és a cégcsoportot jelenleg is az Ő ükunokája Hattori Sindzsi vezeti, aki a Seiko Watch Corporation elnöke. Figyelem(!), semmiképpen nem keverendő össze Hattori Hanzóval 🙂

2017-ben a Grand Seiko önálló márka lett. A név a japán kézműves órakészítés legmagasabb szintjét képviseli. Grand Seiko-t viselni egyet jelent annak élvezetével, hogy a lehető legjobbat birtokoljuk. Azoknak szól, akik igazán értik a luxus valódi értékét. Az ötlet maga az egyszerűség. Az órakészítés művészetének legmagasabb foka egyesíti magában a szépséget, pontosságot és könnyű leolvashatóságot.


Köszönjük szépen a támogatást!

Őszintén hiszünk benne, hogy versenysorozatunkkal segíthetünk a SEIKO Magyarországnak kicsit visszahajózni a hazai golfélet vizeire.

Az április 21., illetve a május 26. versenyek VÁRÓLISTÁJÁRA (Köszönjük Nektek!) ITT tudtok jelentkezni. További versenyállomásainkon még akad néhány szabad hely a leggyorsabbak számára. 

Az  elkövetkező napokban folytatjuk sorozatunkat a CityPearl GolfTour további jeles támogatóinak bemutatásával!

 

2023.03.07.

Hozzászólások