Régi vitorlás a fedélzeten

Ismét támogat Benneteket a SEIKO


A Pannonia GCC tizenkettes greenje (a labda nem pont ekkora lesz) ?

- Huszti György írása -


A régi motorosok, akarom mondani, akik régóta vitorláznak a hazai golfvizeken, minden bizonnyal jól emlékeznek még, hogy hőn szeretett sportágunknak éveken át meghatározó támogatója volt a SEIKO Magyarország, akik az elmúlt években vigyázó tekintetüket a golf helyett inkább a vitorlázás világa felé fordították. Ugyanakkor a Pannonia GCC pályáján sorra kerülő GOLFiGO Péntek versenysorozatnak sikerült megnyernie a japán prémium órák zászlóshajóját, hogy támogasson Benneteket, így örömmel jelenthetjük be, hogy a GOLFiGO Péntek mind a hat versenyállomásán, a négyből az egyik Nearest to the Pin díjat a SEIKO biztosítja, egy hármas doboz logózott Titleist ProV1 labda formájában. 

Érdekes tény, amit talán nem mindannyian ismertek, hogy a SEIKO óracsoportot 1881(!)-ben alapította Hattori Kintaró Tokióban, és a cégcsoportot jelenleg is az Ő ükunokája Hattori Sindzsi vezeti, aki a Seiko Watch Corporation elnöke.

--- --- ---

Köszönjük szépen a patronálást valamennyi - eddig már bemutatásra került - támogatónknak! A bemutatás sorrendjében:

PANNONiA Terasz - Citromdíj (különdíj) 1 literes, görögtüzes citromos limonádé.

BalliVini Borház - 6 palack olasz Pink Prosecco (Ville D’Arranta) különdíjként a legjobb hölgyjátékosnak, valamint további 6 palack olasz Prosecco (DOCG Valdobbiadene).

Ízműves Kft - 6+6 rúd (versenyeredményért, valamint az eredményhirdetésen sorra kerülő sorsoláson) mangalica kolbász.

Vimpex Csoport - 6 vödör 3 kilogrammos Nutella (versenyeredményért), valamint további prémium termékek az eredményhirdetésen sorra kerülő sorsoláson.

Balogh Óra-Ékszer - 6 doboz logózott Titleist ProV1 golflabda az egyik Par3-as szakasz Nearest to the Pin díjaként.

SEIKO Csoport - 6 doboz logózott Titleist ProV1 golflabda az egyik Par3-as szakasz Nearest to the Pin díjaként.

Jelenlegi összesített Fődíjak:

HOTEL EURÓPA FIT****superior - 2 éjszakás hosszú hétvége, 2 főre, félpanziós ellátással (később bejelentésre kerülő meglepetés prémium transzferrel). 

Balogh Óra-Ékszer - 2 db 50 000 Forintos szabadon felhasználható ajándékkártya.

A Versenysorozat további rangos támogatóit folyamatosan mutatjuk be Számotokra.

--- --- ---

A GOLFiGO Péntek I. állomásának (április 22.) VÁRÓLISTÁJÁRA ITT tudsz jelentkezni, míg a II. állomásra (május 27.), amelyre - két hónappal a viadal előtt - mindössze már csak 25 helyünk maradt ITT tudsz regisztrálni

Ne maradj le, ha jót akarsz (Magadnak)! ?


Fotó: caddie.hu

2022.03.28.

Hozzászólások