Régi péntekek, új kaftánban

A City Pearl az idei névadó főtámogatóA tavasz érkezése újra és újra ünneplőbe öltözteti lelkünk. Az idei tavaszon sincs ez másképp, szívünkben csordultig  reményekkel telve várakozunk a csodára, a rügyfakadásra, az élet körforgásának újraindulására.
Nekünk, golfozóknak a szívünkben talán még erősebb a vágy, hogy végre napsütötte, lenge tavaszi szellőktől ringatva váljunk eggyé a természettel, csodálatos hobbink ölelésében egyesülve a szabadság, szerelem sosem feledhető mámorában.

Azok számára akik szívét a szokásosnál is jobban rabul ejtette már A VÖLGY két jó hírünk is akad: 
- Egyrészt, hogy március 4-én (szombaton) újra kitárja - az őstölgyfa sorok közötti, egykori Habsburg Kúriájának - kapuit a Pannonia Golf & Country Club. 
- Másrészt, hogy idén sem maradnak a GOLFiGO csapata által szervezett pénteki versenysorozat nélkül az igazán megszállott “szektatagok” 😊⛳️

2023-ban ugyanis, 8 hónapon keresztül, 8 versenyállomáson versenghetnek - még a tavalyinál is pompásabb díjakért - a CityPearl GolfTour nevezői.
- Igen, az idei évben új, névadó főtámogató csatlakozott a már jól megszokott GOLFiGO Péntekekhez: a City Pearl, amely egy olyan ideális befektetés, ahol egy lakópark-beruházás, egyesíti a kényelmes élettereket, a tágas közösségi tereket Budapest egyik történelmi helyszínével! A különlegesen megtervezett zöldterületek mellett, a központi tér – a Grand Piazza – állít méltó emléket a múltnak. Ez egy új generációs ingatlanfejlesztés, ahol a változatos éttermek, kávézók, irodák, hotelek és minden ami szükséges megtalálható. Egy biztos befektetés, egy modern élet vár itt, ahol minden összeér!
- A City Pearl a török ingatlanipar ismert és sikeres piaci szereplőinek partnerségében épül Budapest folyamatosan fejlődő Ferencvárosában, a Dunaparton, a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotájának vigyázó ölelésében, a korábbi VágóHíd területén.
- Ez a projekt egyesíti az értékes és megbízható brandek tudását és tapasztalatát, amelyek világszerte számos sikeres ingatlanfejlesztést hajtottak már végre a lakóházaktól, az irodákon és a szállodákon át egészen a bevásárlóközpontokig. 

Ne feledjétek már most pirossal - vagy még inkább mandarin színnel 😊 - bejegyezni naptáraitokba az április végétől, november elejéig tartó versenysorozat állomásainak dátumait. Persze, talán a legjobb ha rögtön be is neveztek, tekintve hogy az elmúlt évekhez hasonlóan versenyállomásonként ismét csak a leggyorsabb 54 játékosnak tudjuk garantálni az indulást. Ugyanakkor, azok se csüggedjenek, akik csak a “várólistára” tudnak nevezni, hiszen például tavaly is számtalan játékos jutott hozzá a versenykártyához a “második vonalból” 😊 előre lépve

CityPearl GolfTour 2023. 
I. Április 21.
II. Május 26.
III. Június 9.
IV. Július 7.
V. Augusztus 4.
VI. Szeptember 29.
VII. Október 6.
VIII. November 3.

Nevezni ITT tudtok a versenyállomásokra!

 

A nevezési díjak a következőképpen alakulnak:
Azon nevezők számára, akik rendelkeznek 2023-ra érvényes GOLFiGO Kártyával, a nevezési díj a következőképpen alakul:
-     A Pannonia GCC versenykedvezményre jogosult klubtagjai számára: 9 900 Ft 
-     Valamennyi, egyéb játékos számára: 18 900 Ft 
(A nevezési díj valamennyi játékos esetében magában foglal egy DrivingRange zsetont is). 

Azon nevezők számára, akik NEM rendelkeznek 2023-ra érvényes GOLFiGO Kártyával, a nevezési díj a következőképpen alakul:
-     A Pannonia GCC versenykedvezményre jogosult klubtagjai számára: 14 900 Ft 
-     Valamennyi, egyéb játékos számára: 24 900 Ft 
(A nevezési díj valamennyi játékos esetében magában foglal egy DrivingRange zsetont is).

Az elmúlt évekhez hasonlóan a versenysorozat értékes díjainak és támogatóinak listáját az első (április 21.) versenyállomás dátumáig, folyamatosan ismertetjük meg Veletek (előljáróban csupán annyit kotyognánk ki 😊, hogy az elmúlt évi díjeső tovább gyarapszik az idén).

Gyertek el, töltsetek velünk havonta egy kellemes péntek délutánt a Pannonia Golf & Country Clubban, A VÖLGY szívében, és persze ismerkedjetek meg a City Pearl igazán figyelemre méltó befektetési lehetőségeivel.


Fotó: PannoniaGCC

2023.02.27.

Hozzászólások