Ranglistaverseny retró árakon

Szombaton vár az Old Course


Kilátás az MGC Kisoroszi tizes green-jéről

- Huszti György írása -

 

Az idei utolsó előtti lehetőséget ragadhatják meg mindazok, akik úgy érzik, még mindig nem gyűjtöttek elegendő ranglistapontot a saját elvárásaikhoz, vagy éppen az éveleji elképzeléseihez képest. 

Persze, ha nem vagy egy nagy pontvadász akkor is érdemes lesz szombaton elzarándokolnod a magyar golfközösség Old Course-ára az MGC Kisoroszi ártéri szentélyébe, hiszen a klub elérkezett az idei utolsó megmérettetéseinek egyikéhez és azok közül is - az év hátralévő időszakában - talán a legnagyobbhoz. 

Ranglistaversenyre hív ugyanis szombaton, - október első napján - a “Kisoroszi Hírmondó”, ahol a retróárak maximálisan garantáltak, tekintve, hogy a nem klubtagok már 22 000 Forintért részt vehetnek a rangos eseményen, míg az éves játékjoggal rendelkező MGC tagoknak mindössze 6 darab ezrest kell behelyezni a helyszínen a klub készpénz átvevő automatájába (és a lányok kedves mosolya a pult mögül, mint mindig, most is benne van az árban) ?
A ranglistaversenyeken az idén már jól megszokott kategóriák díjazásán túlmenően, ezúttal még a fairway-en a legmesszebbre kezdőütő (Longest Drive), valamint a legpontosabb mesterlövész (Nearest to the Pin) játékosok is díjazásban részesülnek. 

Minden bizonnyal érdemes lesz a díjátadó előtti Kisoroszi ínyencségeket is kóstolóra venni, hiszen az ünnepi fogások a következőek lesznek:
- Legényfogó kakasleves tejszínes tojássárgájával krémesre keverve,
- Káposztás cvekedlivel töltött kacsa pirított burgonyával és csalamádéval,
- Egész kacsa kicsontozva szeletelve

HALASZTVA: Október 16-ra


Nevezni az "új" ranglistaversenyre a GOLFiGO felületén, ITT tudsz 


Fotó: MGC Kisoroszi

2022.09.28.

Hozzászólások