Ranglista(maraton) életre-halálra

Közeledik a hétvégi hármasranglista!


- A Pannonia GCC Közleménye -

Laczkó Zoltán és greenkeeper csapatának köszönhetően, ismételten magas színvonalú a pálya minősége, amelyet külön a háromnapos versenyre készítettek fel. A greenek sebessége a versenyeken már megszokottá vált 12-es sebességet fogja elérni.

Versenyzőink számára klubunk különdíjjal készül a három nap alatti, összesített bruttó I. helyezett és nettó I. helyezett számára egy-egy voucherrel, mely az idei szezonra szóló végtelen mennyiségű range zsetont jelenti a győzteseknek. Aki még nem adta le nevezését a versenyre még megteheti a klub recepcióján személyesen, e-mail formájában, illetve telefonos úton.

Bizakodva nézünk a hétvége elé, hiszen ha sikerül elérnünk mind a három versenynapon a 100 főt, akkor a 2021-es szezonban otthont adhatunk egy WAGR-ra minősítésű versenynek, ami egy új mérföldkő lenne a magyar golf, illetve a Pannónia életében. Ezúton is tisztelettel köszönjük a HÉP Zrt. messzemenő, értékes segítségét!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a maradék két kiadó szobánkat azok számára, akik szeretnének egy kellemes golfos hosszú hétvégét eltölteni nálunk.

Boros Zoltán séf ismételten fantasztikus menüsorral készül vendégeink számára, melyből egy kis ízelítőt szeretnénk bemutatni önöknek.

Levesek:
- Vidéki húsleves gazdagon
- Hideg meggyleves habcsókkal
- Olasz paradicsomleves krémesen

Főételek:
- BBQ csirkecomb
- Párolt tőkehal spenóttal
- Seafood spagetti

Desszertek:
- Házi nyújtott rétes
- Mangós pohárkrém
- Tiramisu

Nevezés: ITT vagy itt tudtok: +36 22 594 200


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2020.07.29.

Hozzászólások