Ranglista Ready

Már böngészhetőek az idei szezon legjobbjai


A Volvo Alpok Auto Kupa International Golf Tournament - WAGR verseny hazai győztesei:
Somogyi Bence és Jaczkovics Emma

 


Kedves Golfjátékosok,


Tájékoztatunk Benneteket, miszerint az MGSZ megrendelésének megfelelően - az első szövetségi verseny - megkezdése előtt elkészült az idei ranglista kiírás leprogramozása is a GOLFiGO rendszerben.
Az MGSZ illetékesei az idei ranglista kiírás kapcsán csekély számú érdemi változtatást hajtottak végre az elmúlt évi kiíráshoz képest, a változásokat az alábbiakban röviden összefoglaltuk Számotokra:

- Idén rendezhetnek - teljes értékű - ranglistaversenyt a MidAm, MSGT, Golfiesta klubok is. (Ezzel összefüggésben kikerült a kiírásból a MidAm/Senior alkategóriák kapcsán a korábbi legalább/de legfeljebb 1 korosztályos RV verseny mizéria.),
- Nem kerül sor idén a MatchPlay Bajnokság megrendezésére,
- Át lett nevezve - a nemzetközi elnevezésnek megfelelően - a két idősebb Senior alkategóriát (SuperSenior, illetve Masters).


A 2024-es Ranglistákat IDE kattintva tudjátok megtekinteni, a listába természetesen már bekerültek az elmúlt hétvégén - a Sárközi Golf School által szervezett - hazai WAGR verseny, illetve a tavaly november 16. óta lejátszott külföldi WAGR versenyek (a hazai játékosok 35 versenykörének) eredményei is.

 

Üdvözlettel,
a GOLFiGO csapata

 

2024.04.09.

Hozzászólások