Prémium pontvadászat Pannonián

Szombaton vár az alcsútdobozi arborétum szomszédsága


- Huszti György beharangozója -


Illa berek, nádak, erek, eljőnek az őszi szelek, de még mielőtt végleg rozsdabarnára fordulna a táj, érdemes még az utolsó, nyárvégi,  augusztusi hétvégén egy igazán színvonalas ranglistaversenyen kiütni magadból a legjobb ütéseidet, hisz’ lehet, hogy ezután már késő lesz és már csak esőben, szélben vagy esetleg michelin babának öltözve próbálhatod überelni idei legjobb eredményeidet. 

Nyílván sokféle játékos akad, és ez sokfajta motiváltságot szolgáltathat a golfsportba szerelmesedéshez. Ugyanakkor nehéz elvitatni, hogy a legtöbb igazi golförült, az igényes környezet, a nyugalom, esetleg a játék utáni könnyed beszélgetés a teraszon egy igazán jó étel mellett, és egyáltalán valamiféle prémium életérzés miatt bolondul bele, ebbe a golfnak nevezett, soha véget nem érő kihívásba. 

Nos, szombaton itt a remek alkalom, ha úgy érzed, hogy fontos a kiváló pályaminőség, ha nem szakadt zászlókat akarsz kezelni, ha nem olyan ételt kívánsz, amelyet talán még a pálya kóbor macskája sem fogyasztana szívesen, egyszóval ha prémium életérzésre és golfra vágysz, irány Pannonia, hiszen a gyönyörű mélyzöld fairwayek szélein, ott pompáznak az aranybarnára hagyott rough-ok (figyelem, azért maradj a mélyzöld hajóúton) ? a csodálatosan előkészített green-eken nem kell driver-el puttolnod, hogy eljusson a labdád a zászlóig egy-egy hosszabb gurítás esetén sem és az elütőkön sem kell hosszasan keresgélnéd, hogy hol találsz egy talpalatnyi füvet, illetve hogy elkerüld a gödröket a talpad alatt. 

Ha végeztél - a kiváló pályának köszönhetően bizonyára kitűnő játékoddal - Boros Zoltán chef ízorgiája vár Rád a meseszerű park teraszán, ahol bátran mesélheted, hogy öt vagy esetleg hat birdie puttod fordult-e ki a lyukból. 

Röviden: Ha igazán jót akarsz magadnak és jól akarod érezni magad golfozás alatt és után, akkor szombaton irány a Pannonia Golf & Country Club! 

Nevezni ITT tudsz, péntek délig


Fotó: Pannonia GCC

2021.08.25.

Hozzászólások