Péntekenként akár már elő is rendelhetsz!

Tudod, hogy mindig füstölgök, ha nem füstölög a csülök mire lecsücsülök- Huszti György írása -


Bizonyára már észrevettétek, miszerint folyamatosan keressük a lehetőséget, hogyan tudnánk még nagyobb élmény-elégedettséget kínálni Számotokra golfprojektjeink kapcsán. Így a Zala Springs Golf Resort csapatával összefogva ismét kitaláltunk valamit, amely talán még tovább fokozza, hogy igazán elégedetten térhessetek nyugovóra a GOLFiGO FRiDAY versenysorozat állomásait követően. 

Tekintettel a ShotGun indításra, a közel 70 fős mezőny (ennél többet már tényleg nem tudunk “felpakolni” a pályára, ezúton is elnézést kérünk mindenkitől, aki lemarad), tehát amikor a mezőny hirtelen rázúdul a Zala Springs konyhájára (ráadásul a szállodai vacsoraidővel egyidőben), akkor bizony előfordulhat, hogy a játékosoknak a megszokottnál egy kicsit többet kell várniuk az étkek felszolgálására. 
Mindezt megelőzendő, lehetőséget szeretnénk biztosítani, hogy pénteken a megérkezéskor, a recepciós pultnál mindenki - aki élni kíván az opcionális eshetőséggel - előre kiválaszthassa azt az ételt (akár ételsort), amelyet néhány óra múlva (a verseny befejeztével) szívesen fogyasztana. Így a konyhának is lényegesen egyszerűbb lesz felkészülnie a “rohamra” és Ti is kevesebb időt fogtok korgó gyomorral eltölteni a csodálatos Zala Springs-i klubházhajó felsőtatján, miközben a véget érni nem akaró díjesőn vesztek részt.

Az alábbiakban találjátok a májusi versenyállomásra, kifejezetten Számotokra összeállított bisztró-menüt, amely táblázatos formában pénteken a verseny előtt is megtalálható lesz a nevetekkel együtt a recepciós pultnál, így Nektek csak X-elnetek kell, amennyiben élni kívántok az előrendelés lehetőségével (természetesen a versenyt követően is tudtok rendelni, de értelemszerűen az esetben hosszabb lehet a várakozási idő).


Ne feledjétek, a klubtagok számára 20% kedvezmény jár a feltüntetett éttermi árakból! Illetve részben ezzel összefüggésben ismét tájékoztatunk Benneteket, miszerint azok a játékosok akik mind a pénteki GOLFiGO FRiDAY, mind a szombati Race to Zala Springs versenyen is részt vesznek, a Zala Springs Golf Resort szállás díjából is jelentős kedvezményt kapnak (klubtagok számára 25%, nem klubtagok számára 20%)

Ugyancsak ismételten hívjuk fel a figyelmeteket, miszerint a kiemelt hazai golfklubok (így természetesen a Zala Springs is) csatlakoztak a Magyar Golf Szövetség Online Scorekártya Hitelesítő programjához, így mind pénteken, mind szombaton ily módon történik majd a versenyeken az eredmények hitelesítése. Ha esetleg valaki még nem találkozott az új rendszerrel, ITT ebben a videóban választ kaphat minden felmerülő kérdésére.

Várunk Benneteket a hosszúhétvégén, nagy szeretettel a festői szépségű Zala Springs Golf Resortban! 


Fotó: Zala Springs

2024.05.01.

Hozzászólások