Pannonia marad a tavalyi áraknál

Ez nem áprilisi tréfa


 

Érdekes felfedezést tehetnek mindazon játékosok, akik a Pannonia idei versenykínálatának kiírásait böngészgetik. Jelesül, hogy idén nem emelkedtek a verseny nevezési díjak (miképp az elmúlt évi GreenFee árak is maradtak a régiben). 
Szokatlan - és megsüvegelendő -  ez a mai világban, ahol például már a trappista kilójáért is hat-hét ezer forintot kérnek el, és szinte hetente emelkednek a termékek, szolgáltatások árai.

A legközelebbi versenyre (amely egyben az idei első országos ranglista verseny lesz) Bolondok Napján, április 1-jén kerül sor Máriavölgyben, érdemes tehát felkerülni a listára, hiszen a versenykedvezményre jogosult klubtagok 15 000, míg a többi nevező mindössze 30 000 Forintért gyűjtögetheti a ranglistapontokat A VÖLGYBEN.

Talán még ennél is megdöbbentőbbek a számadatok, ha az idei Pannoniás versenysorozat árait vesszük górcső alá, hiszen ezen nyolc versenyállomás (CityPearl GolfTour) esetében is maradtak a tavalyi árak (9 900, illetve 18 900 Ft) minden olyan nevezőnek, akik GOLFiGO Kártyával rendelkeznek (ráadásul ezekben a díjakban még egy-egy bónusz range zseton is helyet kapott).

Érdemes tehát (a meglévő helyek függvényében) idén A VÖLGYBEN tölteni a versenyhétvégéket, hiszen nem csak egy kitűnő championship pálya makulátlan körülményei, de igencsak kedvező nevezési díjak is várják a játékosokat.

Mi mindenesetre ott leszünk! 😊

2023.03.05.

Hozzászólások