Pannonia elvitelre

Vidd haza az érzést


- A Pannonia GCC Közleménye -

A Pannonia Golf & Country Club visszafogottabb nyitvatartása ellenére nagy igény mutatkozott ételkínálat elérhetőségére. A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel szigorúan elvitelre az alábbi ételeink elérhetőek az idei étlapunkról: A nagy kedvenc spagetti carbonara, a zászlóshajónak számító seefood spagetti és krémes rizottó erdei gombákkal. Emellett elvitelre kérhetők a kiadóablaknál: marha hamburger, wrap kínálatunk és 3 féle saláta. Továbbra is kérjük játékosainkat, hogy tartsák be a járványügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos, a golfpályára is vonatkozó előírásokat. Ennek megszegése esetén a 14 napos távoltartás alkalmazása a pályalátogatástól szükségszerűvé válik.

FONTOS DOLGOK A JÁTÉK ELÖTT
Bárki aki megfázással, köhögéssel vagy bármilyen hasonló a COVID-19-es tünettel lábadozik, azt szeretnénk megkérni arra, hogy ne vegye igénybe a klub szolgáltatásait. A cipőket már a parkolóban legyenek szívesek átvenni. A golfautót lehetőség szerint egy ember használja.

SZABÁLYOK A GOLFPÁLYÁN
Kérjük a játékosokat, hogy tartsák a 2 méteres távolságot a pálya egész területén. Mindig hagyják a zászlórudat a lyukban. A golfozók a labdát a kesztyűs kezükkel vegyék ki a lyukból. A golfozók csak a saját labdájukat vegyék fel. A játékosok ne cseréjének a kör alatt felszerelést, különösen ütőket, távolságmérőt. Ne fogjanak kezet játék előtt és után. Fertőtlenítsenek kezet játék előtt és után.


Fotó: NBC News

2020.04.02.

Hozzászólások