Pannonia a pannoniásokért

Egyedülálló klubtag díjazás

 


A Pannonia Golf & Country Club - hazai viszonylatban szinte példátlan módon - különdíjazni kívánja saját klubtagjait a CityPearl GolfTour versenysorozat állomásain, illetve az év végi összesített díjazásban is. Ennek megfelelően a nyolc versenyállomás mindegyikén a legjobb Nettó eredményt elérő Pannonia klubtag számára 5 db RangeZsetont ajánl fel a máriavölgyi klub, míg az év végén az összesítésben legjobb Nettó helyezést elérő klubtag nyereménye egy 2 főre szóló 2 éjszakás elhelyezés (reggelivel) a PGCC Premium Suites-ben.
A nyereményeket bármely típusú klubtagsággal rendelkező “pannoniás” megnyerheti. Ráadásul, a fentebb felsorolt nyeremények a Versenykiírásban a Különdíj kategóriában szerepelnek, így a nyerteseik ettől függetlenül, minden további nélkül részt vehetnek a további Bruttó/Nettó nyereményekért folytatott küzdelmekben is (ezen nyeremények kapcsán megengedett tehát a kettős díjazás).

A híres osztrák pályatervező - Hans G. Erhardt - által megálmodott szépen shapelt pálya, nyugodt erejével és Magyarországon nagynak számító greenjeivel csábítja a sportgolfozókat. Érdekesség egyébként, hogy ugyanezen tervező álmodta meg a Balaton Golf (Balatonudvari), valamint a szlovákiai Black Stork - újratervezett - pályaszakaszait a Tátra alatti Lomnicon is.

A rendszerváltást követően (1997-ben) nyitotta meg kapuit - az egyébként a PGA Tour szabványainak is megfelelő - golfpálya. Már a megérkezéskor jó érzés kerítheti hatalmába az egyszeri golfozót, amint - a történelmi platánsor rejtekéből kibújva - megpillantja a lassan kétszáz éves, monumentális erőt sugárzó, műemlék épületet, az egykori Habsburg kúriát, amely a pálya klubházaként üzemel. A golfpálya greensebességei legendásak a hazai golfozói körökben, a versenyeken elbizonytalanítva, sőt néha már-már “őrületbe” kergetve más hazai és nemzetközi klubok játékosait.


Köszönjük szépen a támogatást!

A CityPearl GolfTour versenyállomásaira ITT tudtok jelentkezni.

 

2023.03.22.

Hozzászólások