Pampák földjén

Malbeccel locsolnád az Angust? Itt a helyed


- Véh Balázs beharangozója -


Sokak bánatára a pandémia idején szinte lehetetlenné vált a külföldi utazás. Van azonban egy úti cél, ami nekünk, magyaroknak igen könnyen elérhető, pedig még nincs az országgal kétoldalú megállapodás. Jelesül Argentína megkóstolásához elég csak Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky utca 23-ig eljutnunk. Jövő szombaton pedig a Forest Hills Golf Clubig.

A La Pampa étterem autentikus argentin marhasültjei és Malbec vörösborai lesznek ugyanis a június 12-i szarvaskúti klubverseny fődíjai. A tavalyi szezon legsikeresebb bakonyi golfeseménye az idén is nagyszerű programnak ígérkezik, nemcsak a főszponzor nagyvonalú felajánlásainak, hanem a zirci golfpálya napról napra szépülő körülményeinek köszönhetően is.

Az idén már megszokott rendnek megfelelően 44 főig 10.00 órás shotgun, ennél több jelentkező esetén 9.00 órás kezdéssel folyamatos indítás lesz. A 49. és az ezt követő jelentkezők csak a délutáni indításban, 14.30-tól állhatnak az elütőre a steak utalványok reményében.

Nem titok, a club idei kiemelt versenye lesz az utolsó júniusi hétvégén lebonyolításra kerülő három napos Mid-Amatőr Match Play bajnokság, a most szombati La Pampa stableford verseny kiváló és egyben utolsó felkészülési lehetőséget biztosít a felkészüléshez.
A fairwayek már most tökéletes állapotban várják a golfozókat, a greenek folyamatosan gyorsulnak, a roughokon pedig szemet gyönyörködtetően hullámzik a PAMPAfű! 

Jelentkezni péntek 12:00 óráig van lehetőségetek a GOLFiGO-ban!


Fotó: Kállay Tamás

2021.06.06.

Hozzászólások