Örömgolf Tatán

Ha kedd, akkor...- A Keddi Kolomposok Közleménye -

Kedves Játékosok!

Örömgolf Kedden!

Sajnálattal jelentjük be, hogy az idei Seiko-Férfinap versenysorozatot nem tudjuk az eredetileg tervezett április 7-én elindítani. Ezen túlmenően Nem-Férfinapot sem tudunk szervezni a járványhelyzet miatt.
Reménykedtünk az utolsó utáni pillanatig, hogy elkezdhetjük kedden a versenysorozatunkat, de sajnos jelen helyzetben ez nem lehetséges.
Tekintve azonban, hogy jelen szituációban is a szabadtéri egyéni, szabadidős sporttevékenység lehetséges, minden Seiko-Férfinap rajongó keddenként 14:00 órától továbbra is golfozhat Tatán betartva a járványhelyzet miatti speciális szabályokat!
Kérjük, hogy bármely játékos, aki a Seiko-Férfinap kiírásának megfelelően saját belátása szerint úgy dönt ,hogy szabályosan lejátsza a 18 lyukat a Facebook csoportunkba írja meg az eredményét (Stroke - Playing Hcp ).

A keddi Örömgolfon - nem klubtagoknak- a greenfee ára 12 500 Ft, amelyet kizárólag előzetes átutalással lehet kifizetni az alábbi számlaszámra:
Öreg-tó Golf Klub
Raiffeisen Bank: 12028003-00199352-00100006
Nevezési díj és díjazás természetesen nincs.

Bízva abban, hogy minél hamarabb elkezdhetjük a hivatalos versenysorozatunkat, minden játékosnak jó játékot és ami még fontosabb jó egészséget kívánunk!

Baráti üdvözlettel, 
a Kolomposok

2020.04.05.

Hozzászólások