Öreg autó nem vén autó

Újabb becses támogató a CityPearl GolfTour-on


 

Ezúttal egy egészen egyedülálló és kivételes támogatót szeretnénk bemutatni Számotokra, mégpedig a kiskőrösi Veterán Autó Múzeumot. Az egészen lenyűgöző múzeum ugyanis, a CityPearl GolfTour valamennyi versenyállomásán - az eredményhirdetést követő sorsoláson - egy díszdobozos TatraTeával (és a hozzátartozó díszpoharakkal) kedveskedik egy szerencsés résztvevőnek.

A Kiskőrösön található Old Car Museum különleges látnivalója nemcsak Bács Kiskun megyének, de egész Magyarországon is egyedülálló, a klasszikus autó- és motorgyűjteménye, valamint az üvegfalon keresztül megcsodálható restauráló műhelye.

A múzeum nemcsak látványosság, ahol a kiállított tárgyakat megcsodálhatjuk - többek között az első „benzinnel hajtott automobil”-t, a Benz Patent Motorwagent - hanem különféle interaktív eszközök, időszaki kiállítások és egy 3D-s mozi is gondoskodik az idelátogatók tartalmas és kellemes időtöltéséről, legyen szó családi, baráti, vagy egyéni kikapcsolódásról.

A felfrissülést a saját kávézó finom italai garantálják, az ajándékboltban pedig maradandó emlékeket tehetnek magukévá az idelátogatók.

Ha elautóztok a fővárostól mindössze másfél órányira található múzeumba és szerencsétek van, talán még egy oldtimer Tatra teherautót is meg tudtok csodálni, miközben a nyeremény TatraTeátokat szürcsölgetitek éppen, de ezt persze nem tudjuk garantálni, így ha utána akartok járni a sztorinak, el kell látogatnotok a kiskőrösi Old Car Múzeumba 😊


A CityPearl GolfTour egyes versenyállomásaira ITT tudtok nevezni!

2023.04.06.

Hozzászólások