Öltöztessük rózsaszínbe Zala Springset!

Idén is Ladies Day Tournament a Hölgyeknek!


Drága Hölgyjátékosok!


Nagy örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy az elmúlt évben - hagyományteremtő módon - kizárólag a hölgyjátékosok számára életrehívott golfeseményünknek lesz folytatása, hiszen idén szeptember 21-én (szombaton) kerül sor a II. Ladies Day Tournament-re a Zala Springs Golf Resortban. 

A versenyen kizárólag hölgyjátékosok nevezéseit tudja elfogadni a Szervező csapat!

Őszintén bízunk benne, hogy akárcsak az elmúlt évben, idén is nagy létszámban ünnepelhetünk együtt Veletek (az elmúlt évben végül 7 ország 94 női versenyzője (amatőr és pro) adta le nevezését), hiszen mint tudjuk, a nők összefogása nem csak a golféletben, de az élet számos területén igencsak fontos és előremutató eredményeket produkál. A magyar golféletben különösen fontos, hogy a nők támogassák egymást, hiszen a sportág még mindig túlnyomórészt a férfiak által dominált (76%). Az összefogás egyben lehetőséget teremt arra is, hogy a hölgyek ne csak szimplán versenyezzenek egymással, hanem segítsék is egymást a fejlődésben, valamint közös erővel lendítsék fel a hazai golféletet. Az eseménynek így fontos szerepe van a nők összefogásának támogatásában, hiszen ezáltal lehetőség nyílik a hazai és nemzetközi női golfozók találkozására és a kapcsolatépítésre. A nők összetartása így nem csak a sportágat, de az egész golfközösséget gazdagíthatja, valamint segíthet abban, hogy a hölgyjátékosok is minél kiemelkedőbb eredményeket érhessenek el a jövőben.

Akárcsak az elmúlt évben az értékes díjakat (amelyekről a továbbiakban folyamatosan és részletesen számolunk be Számotokra) a Bruttó I-III., illetve a Nettó I-III. helyezettek vehetik át. De külön értékelésre kerül 5 Nearest és 1 Longest győztes eredmény is, csakúgy mint a verseny nettó legjobb zalai klubtag hölgyjátékosa, a legjobb Pro játékos és még számtalan megannyi díj, amelyekről folyamatos tájékoztatást adunk, beleértve a Szlávy Hevesi Erzsébet (mindezidáig az egyetlen hazai Európa Ranglistavezető golfjátékosunk) különdíjat is. 

Előre talán csak annyit, hogy már azzal is nyertek ha eljöttök - a szokásos parafrázison túlmenően is -, hiszen akárcsak az elmúlt évben a MobilFox idén is minden indulónak személyre szabott ajándékkal, egy-egy törhetetlen mobiltelefon tokkal kedveskedik, míg a Balogh Óra Ékszer gondoskodik róla, hogy egyetlen hölgynek se legyen többet arra gondja, hogy hova helyezze el a táskáját, ha udvarlója étterembe invitálja 🙂, ráadásul idén egy igazi Fenegyerekkel is megismerkedhetnek a Hölgyek, aki - mobil pálinkafőzője és a résztvevők hathatós segítségével - a verseny alatt fogja megfőzni a varázslatos nedűt, amelyből egy-egy felcímkézett kóstolót szintén valamennyi versenyző magával vihet.(részletek, szokás szerint hamarosan és folyamatosan). 

Szeretnénk, ha idén nem csak a törekvéseink, de a megjelenésünk is egy irányba mutatna, így tisztelettel kérjük - ha módodban áll -, hogy rózsaszín (pink), esetleg piros felsőruházatban gyere el szeptember 21-én. Valamint az idei évtől jótékonysági gyűjtést is szervezünk, mégpedig a következő módon: Biztosak vagyunk Benne, hogy mindannyiunk gardróbjában ott lapul, legalább egy már megunt/kinőtt de használható golfruha, golf felső, amelyet már szinte biztosan nem fogsz hordani. Kérjük, hozz magaddal szeptemberben 1-2 ilyen darabot, amelyet 2.000 Ft/db egységáron (de persze adhatsz érte többet is) lehet megvásárolni és ezzel egy igazán jó ügyet szolgálni/támogatni.

A megmérettetést követően fergeteges grillpartival - és meglepetés DJ-vel -  várunk Benneteket a csodálatos “forrással” színesített grillteraszon. Ide már az urak is elkísérhetik szívük elrablóit (persze ha otthon hagyod egy napra az “erősebbik” nem képviselőjét, azzal sincs baj) 😊, hiszen másnap úgyis együtt indulhattok (ha akartok) a vasárnapi Ladies Day After+Men páros Scramble versenyen.

Amennyiben a teljes hétvégét a páratlan szépségű és egyedülálló Zala Springs Golf Resortban szeretnéd tölteni, minél hamarabb nevezz be a pénteki GOLFiGO FRiDAY V. versenyre is (hiszen azon játékosok számára akik a hétvége három versenyéből legalább kettőn részt vesznek jelentős kedvezményt biztosít a Resort: klubtagoknak 25%, valamennyi egyéb játékos számára 20%)). Siess a foglalással, mert hamar megtelik a Zala Springs Golf Resort 65 szobája!

Gyere el, töltsünk együtt egy csodálatos Női Napot (akár hétvégét) a Robert Trent Jones Junior által megálmodott zalacsányi golfpályán a zalai dombok varázslatos ölelésében! Remek hangulattal és igencsak értékes díjakkal várunk szeretettel a II. Ladies Day Tournament versenyre (amelyre a leggyorsabb 96 hazai és nemzetközi hölgyjátékos nevezését van módunk elfogadni).

Nevezési díjak:
- Zala Springs klubtagsággal nem rendelkező hölgyjátékosok számára: 28.900 Ft
- Zala Springs klubtagsággal rendelkező hölgyjátékosok számára: 11.900 Ft
- Weekdays klubtagsággal rendelkező hölgyjátékosok számára: 17.900 Ft
- Junior lányok, akik nem rendelkeznek Zala Springs klubtagsággal: 17.900 Ft
- Junior lányok Zala Springs klubtagsággal: 8.900 Ft

Mutassuk meg Csajok! 😊👠⛳️
Hozd el magaddal (akár caddie-nek) egy barátnődet is!

Szeretettel vár,
A Ladies Day Tournament szervezői csapata

 

2024.06.04.

Hozzászólások