Olivér Top20-ban a Buenavistán

Értékes áttörés a profi karrierben


Olivér döntőnapi flightja: Paul Murphy, Mathis Pansart és Csányi Olivér 


- A PGAH Közleménye -

Korábbi többszörös amatőr bajnokunk Csányi Olivér Tenerifén, a június 19-21. között rendezett Pro Golf Open folytatta pro-karrierjét, ahol az előkelő klubban -10-es összesített eredménnye,l a 19. helyet sikerült megszereznie.

Míg a háttérben delfinek és bálnák ugráltak az Atlanti-óceán türkizkék vizén, a Seve Ballesteros által tervezett Buenavista Golf par 71-es lenyűgöző pályáján a Pro Golf Tour és az Alps Tour közös versenyének bajnoki címe volt a tét. A 140 fős mezőnyben Csányi nagyszerűen kezdett, az eagle-lel szépített első fordulót követően -5-ös score-ral, a T8. helyen, négy ütésnyire a első helyezettől állt. A második forduló után -6-nál húzták meg a szervezők a negyven legjobb játékost kiemelő cut-vonalat, de Csányinak ez sem okozott fejtörést, miután a 8. helyét egy újabb -5-ös körrel tette biztossá.

A finálé négy birdievel, két bogeyval és egy duplabogeyval Parra sikerült, de így is a pro-karrierje szempontjából ígértes T19.helyen végzett. A győztes a holland Lars Keunen (-22) lett, aki az utolsó forduló legjobb, -9-es scorejával biztosította be győzelmét.


Mikhail Morozovnak plusz eggyel sajnos nem sikerült a cut-ba kerülnie.

 

Fotó: PGAH, illetve caddie.hu

2023.06.21.

Hozzászólások