Olivér nem tud leállni

Újabb mínusz a nyárban


- Huszti György gyorsjelentése -

Csányi Olivér, egyetlen magyar indulóként a Slovak Open-t választotta a Magyar Amatőr Bajnokság mezőnye helyett. Olivérnek égető szüksége van a világranglista pontokra, így döntése teljesen érthető, akceptálható, még akkor is, ha nyilván sajnálhatjuk, hogy a jelenleg talán legjobb formában lévő magyar férfi éljátékos a hétvégét nem Kisorosziban, hanem Bácsfán tölti.

A Welten Golf Clubban ugyanis ma vette kezdetét a négynapos, WAGR minősítésű Slovak Golf Open. A 75 fős férfi mezőny legmagasabb hcp-je 8,5. Az első húsz játékosnak nulla, vagy az alatti a hendikepje. A négynapos megmérettetésen dupla cut lesz, a második nap után a 60 legjobb, majd a harmadik napot követően a 45 legeredményesebb férfi játékos folytathatja a küzdelmeket.

Olivér - ahogy azt az utóbbi hetekben megszokhattuk már Tőle - parádésan játszott az első napon. mínusz egyes eredményével jelenleg a T5. helyen tartózkodik. A Slovak Open-t jelenleg a cseh Jan Jedlicka vezeti a mai mínusz hatos eredményével. 

A női mezőnyben nincs (teljes) magyar induló, Tiszteletbeli “félmagyarként” Sophia Morozova képviseli a hazai golfközeget, Ő jelenleg a 16. helyen áll, a mai - számára minden bizonnyal nem túl rózsás - plusz hatos eredményét követően.

Férfi eredmények itt


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2019.06.25.

Hozzászólások