Októberi Forráskódok

Mindszent hava ZalábanRomantikus naplemente a "forrás" felett a Zala Springs Golf Resortban (Tátrai Béla pazar felvétele)

 

- A Zala Springs Golf Resort Közleménye -

 

 

IMG Trophy

Sok szeretettel meghívunk III. IMG Trophy versenyünkre, melyet október 8-án tartunk a Zala Springsben!

Nevezés módja: A versenyre nevezni - kizárólag online módon - az MGSZ hivatalos sportügyviteli rendszerében, a GOLFiGO-ban ITT lehet.

--- --- ---


Wine&Dine

Tarts velünk október 15-én egy vidám Wine&Dine golfversenyre, a nap zárásaként pedig egy 4 fogásos Magyar - Szlovén borvacsorára invitálunk zenei kísérettel.

Programunk szállásfoglalással együtt is foglalható ITT

 

Nevezés módja: A versenyre nevezni az MGSZ hivatalos sportügyviteli rendszerében, a GOLFiGO-ban ITT lehet.

--- --- ---

 

 

RACE TO ZALA SPRINGS FINAL

Záró Race to Zala Springs versenyünkre várunk október 22-én!

Megéri velünk tartani, hiszen tombolasorsolás is lesz, amikor megtudjuk ki nyerhet Zala Springs tagságot a 2023-as szezonra!

Nevezési díj:
Junior játékosok – 6.900 Ft
Zala Springs teljes tagsággal – 9.900 Ft
Zala Springs Weekdays tagoknak – 14.900 Ft
Nem Zala Springs tag junior játékosoknak – 14.900 Ft
Nem Zala Springs tagoknak – 32.900 Ft

(A verseny formája: Maximális PAR +5 ütésszámú Strokeplay 18 szakaszon – HCP minősítő verseny)

Díj tartalmazza: Startcsomagot, green fee-t és az étkezést.

 

Nevezés módja: Kizárólag a GOLFiGO hivatalos rendszerén keresztül lehetséges ITT.

--- --- ---


 

Őszi Junior Golftábor

A nagy sikerre való tekintettel az iskolai őszi szünetben is meghirdetjük Junior golftáborunkat melyet összekötve a kellemeset a hasznossal, a szülők figyelmébe is ajánlunk, hiszen 5 napon keresztül gondoskodunk a gyermekek programjáról! Amíg a gyermek golfozni tanul, addig a szülők kényeztetéséről mi gondoskodunk!

A Program pontos leírása ITT.

Szuper újdonsággal készültünk, ugyanis a Junior golftáborban résztvevő gyermekek szállása ingyenes 12 éves korig (2022.10.31-11.04. közötti időszakban)

Jelentkezni ezen a címen tudsz, még bővebb információ  a szállásról és a táborról ITT olvasható.

--- --- ---

 

Best Golf Resorts in Europe in 2022

Hatalmas örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint a Leading Courses szeptemberben publikálta a “Best Golf Resorts in Europe in 2022” TOP 100-as listáját, amelyen az előkelő 20. helyre került a Balaton mellett található Zala Springs Golf Resort!

Büszkék vagyunk rá, hogy egyedüli magyar golfpályaként sikerült felkerülnünk a ranglistára, ráadásul egyből a 20. helyre. Korábban (szintén Magyarországon egyedüliként) a top100 Golf Resort rangsorába is bekerülhettünk, valamint a Zala Springs immár zsinórban háromszor nyerte el a World Golf Awards Hungary’s Best Golf Course címet.

Szeretnénk tartani a szintet, illetve folyamatosan a legjobbat nyújtani vendégeink számára, emiatt nagyon sok fejlesztés és beruházás történik a Resortban. A következő időszakban egészség klinikát és új szálláshelyeket is létesítünk. A hotelszobák mellett három különböző villatípust is megálmodtunk, amelyek befektetők és nem csak golfozó vendégek számára is megvásárolhatóak.

Ingatlan bemutató és értékesítés ITT érhető el

 

 

CímlapFotó: Tátrai Béla

2022.09.28.

Hozzászólások