Nyolcan, nyolc pályán

Hazai és nemzetközi vizekenA tavalyi hatalmas sikerre tekintettel, idén újra összeáll a Jakobi-Rózsa páros. A Mesterek ezúttal is legfeljebb 8 fős etapokban oktatják az arra fogékony tanoncokat, részben hazai, részben a környező országok kiemelt golfpályáin.

Hogy mi minden férhet bele az egynapos oktatásokba, arról egy rövid kis idézet Véh Balázs tollából, aki az elmúlt évben maga is részt vehetett a sedini haddelhaddon:
“Az impozáns klubházban elfogyasztott reggelit és kávét követően a driving range volt a helyszíne a közös bemelegítésnek, majd jöhettek a hosszú ütések. A fogás, a beállás és a lendítés egyéni javítását követően ki-ki előállhatott személyes kívánságaival a „stingertől” a „hookig” Dávid és András előadásában bemutatásra kerültek a résztvevők perverziói, amit aztán lelkesen ki is próbálhattak, fogyott is a programban biztosított korlátlan gyakorló labda.
A rövid játék csiszolására épült, méretes gyakorlóterület sem maradt kihasználatlanul, a „bump and run” és a „flop” egyaránt felkerültek a napi penzumra, még a szemerkélő eső sem vette kedvét tanulócsoportnak.
Ezt követően kettévált a csapat, a pályastratégiát és a tanultak gyakorlati alkalmazását hármas flightokban próbálgatták a jelenlévők oktatóik folyamatos instrukciói és kontrollja mellett. Kilenc szakasz után Dávid és András csoportot cseréltek, így a golfozóknak lehetősége volt mindkét Pro szemléletmódját megismerni, újat tanulni.
Az igen kimerítő nap végére mindenki elégedetten konstatálhatta, hogy egy nap alatt is hatalmasat lehet előre lépni egy jól szervezett szakmai programban és igényes helyszínen.”

Aki nem hiszi, járjon utána, az Intenzív GolfKlinika bármely állomásán:

2023. április 10. MGC Kisoroszi 25 000 HUF + GreenFee
2023. április 24. Sedin (SVK) 125 EUR
2023. május 15. Balaton Golf 25 000 HUF + GreenFee
2023. június 12. MGC Kisoroszi 25 000 HUF + GreenFee
2023. július 4-6. Royal Bled (SLO) 1 000 EUR
2023. július 11. Birdland 30 000 HUF + GreenFee
2023. augusztus 15. Welten (SVK) 125 EUR
2023. szeptember 5-6. Adamstal (AUT) 400 EUR

 

Az intenzív GolfKlinika valamennyi állomásán legfeljebb 8 fős csoportokat oktat a két PGA of Hungary Pro játékos. Figyelem(!) a magyarországi eseményekre minden esetben egy-egy, az adott pályán megrendezésre kerülő szövetségi versenyt megelőzően kerül sor.

Jelentkezni ITT tudtok valamely eseményre

 

2023.03.03.

Hozzászólások