Nyílt levél Kisorosziból

MidAm vs. Magyar Golf ClubA tegnapi napon a MidAm Sportegyesület Elnöksége Sajtóanyagot juttatott el hozzánk a vasárnapi verseny helyszínváltozása kapcsán. A Sajtóanyagra válaszként a Kisoroszi Golf Club a mai napon Nyílt levelet juttatott el hozzánk. A válaszlevelet közöljük, a továbbiakban azonban a legnagyobb tisztelettel kimaradnánk a magyar golfélet ezen botrányából.

--- --- ---

Nyílt levél a Mid-Am elnökség tájékoztatására

Szigorú és racionális döntés abban valósult meg, hogy a Mid-Am elnöksége önállóan úgy döntött, hogy sem indulócsomagot, sem meleg ételt nem kapnak a versenyzők, egyébként minden feltétel változatlan. A covid helyzetre való hivatkozás megalapozatlan. Ez csak egy ürügy arra, hogy a versenyzők által megszokott egyébként terv szerint emelt szintű szolgáltatásokat megvonják. Ez a Magyar Golf Club vezetősége által elfogadhatatlan. Egyrészt mert sérti a versenyzők érdekeit, másrészt lejáratja a Magyar Golf Clubot és a Kisoroszi golfpályát, különös tekintettel arra, hogy a zalacsányi rongyrázás után Kisorosziban egy batyus versenyt szándékoztak rendezni.

A kialakult helyzet felelősségét a Magyar Golf Club vezetése teljes mértékben hárítja és minden golfozónak garantálja, hogy a vírushelyzettel kapcsolatos előírásokat maximálisan betartja és betartatja.

A Magyar Golf Club vezetősége

2020.09.17.

Hozzászólások