Nyernél egy X1-es BMW-t?

Mindössze egy nevezésre és egy ütésnyire vagy tőleA Highland Társasági Versenysorozat 2021. szeptember 12-én (vasárnap) rendezendő BMW WALLIS MOTOR fordulójában BMW X1 sDrive18i autót nyerhet az a játékos, aki a kilencedik szakaszon ún. „hole in one” (egyetlen) ütéssel a lyukba juttatja a golflabdáját.

Amennyiben esetleg nem sikerülne megnyerned a kocsit, ne csüggedj, hiszen másnap és egy hét múlva is ingyen gyakorolhatod a speciális, Highland greenre ütéseket, ugyanis szeptember 13-án (hétfőn) és szeptember 20-án (hétfőn) egész nap ingyenes a GreenFee 9 szakaszra a Highland Golf Clubban.

Ha még ez sem lenne elegendő a gyakorlásra, az esetben akár 10 kosár range labdával is próbálkozhatsz, tekintve hogy aki 2021. szeptember 30-ig vásárol jövő évi klubtagságot, az 10 kosárnyi gyakorlólabdát is ajándékba kap a Budapest Highland Golf Clubtól.

A BMW WALLIS MOTOR felajánlása egy darab autóra vonatkozik, amennyiben egy játékos az autót megnyeri, további autót a fenti feltételekkel már nem nyerhetnek a játékosok.

Nevezni ITT tudsz az autóért!

Fotó: caddie.hu

2021.09.03.

Hozzászólások