Nyakunkon a Magyar Kupa (WAGR)

Ne felejts el nevezni!- Huszti György beharangozója -


Jelenleg (egy héttel a nevezési határidő lezárta előtt) 6 nemzet 62 versenyzője (köztük 14 hölgy) várja, hogy - ha rövid időre is, de - a  jövő héten átvegye  a több mint 100 holdas pagony “birtoklását” a több mint száz madárfajtól a Birdland Golf & Country klasszikus vonalvezetésű 7 különböző tóval barázdált szakaszain.

Bár a Magyar Kupa már a startelőtti pillanatait éli, de ha esetleg valakinek nem lenne elég a jövő hét csütörtöki gyakorlónap, az még most szombaton (május 7-én) versenykörülmények között is gyakorolhat a Birdland GolfClassicTour II. állomásán.

Idén először a Magyar Kupát háromnapos, WAGR (világranglista pontokat adó) versenyként szervezi meg a hazai szövetség, ennek ellenére a megmérettetés résztvevői nem a távoli (fehér és kék), hanem a sárga és a piros elütőkről üthetnek el, érdemes tehát még a “rövidebb” pontvadászoknak is szerencsét, illetve driver-t próbálniuk a viadalon. 

A részvételi díj (amely 4 GreenFeet, 3 indulócsomagot és 1 ünnepi vacsorát foglal magában) mindössze 61 000 Ft, ez annak fényében különösen kecsegtető, hogy egyes hírek szerint a szeptember elején ugyanitt sorra kerülő, szintén három+egy napos korosztályos bajnokság nevezési díja ennél több mint 30%-al lehet magasabb összegű.

Jelenleg még néhány szabad szobát tudtok foglalni a verseny idejére a "pályaszállásként" üzemelő megújult GreenField Hotel Golf & Spa-ban. A Magyar Kupa indulói az esemény alatt 15%-os kedvezménnyel foglalhatnak szállást (de ne feledjétek, bármely más időpontban a GOLFiGO SmartCard-al rendelkező kártyatulajdonosok egy 3-4 éjszakás itt tartózkodás alatt akár 20-25 ezer forintot (10%) is megspórolhatnak a szállásdíj összegéből). ?

Több okból kifolyólag is érdemes tehát május közepén (12-15) a rendszerváltás utáni Magyarország, első 18 szakaszos golfpályájára látogatni a hazai golfozóknak, akik nemzetközi mezőnnyel mérhetik össze tudásukat, és értékes hazai- illetve világranglista pontokat is gyűjtögethetnek. A Birdland GCC egyedi tervezésű, furfangosan megkomponált szakaszai - az úthálózat fejlesztéseknek köszönhetően - már bő másfél óra alatt elérhetőek a fővárosi golfozók számára is.

NEVEZNI ITT tudsz a Magyar Kupára
SZÁLLÁST ITT tudsz foglalni
FOGLALJ TEETIME-ot a gyakorlónapra (vagy bármely egyéb dátumra)

 

2022.05.02.

Hozzászólások