Nincs más választás

Szombaton irány Zalacsány


Bízunk benne, hogy senkinek nem kell mentőőv szombaton (Tátrai Béla bácsi felvétele)

 

- Huszti György beharangozó írása -


Mindazok számára, akik (nem elegendő hendikep/pénz/idő, vagy esetleg nem szeretemség okán) nem vesznek részt a hétvégi Magyar Kupán (amelyre végül 93-an adták le nevezésüket) kiváló versenyzési lehetőséget kínál a Race to Zala Springs sorozat I. állomása, amelyet az április eleji “hóesés” zavart át május közepére. 

A Zala Springsben már igencsak megszokott kitűnő pályaállapot várja a háromnapos versenyeket nem preferáló játékosokat, és itt még az sem lesz szokatlan, hogy a greenside bunkerekben (kiváló minőségű) vakítóan fehér strandhomok várja a pontatlanul célzó vándorokat.  

A zalaiaktól megszokott módon a juniorok jelentős kedvezménnyel nevezhetnek a viadalra, illetve a 36 feletti “klubhendikepes” játékosokat is szeretettel várják egy kilencszakaszos megmérettetésre egy “igazi” golfpályán. 

Nevezni ITT tudtok a versenyre, amelyet követően Bálint Séf a levesek, salátabár és desszertek mellett igazi ételkülönlegességekkel vár Benneteket, hiszen a résztvevők az alábbi főételek közül választhatnak: Bélszín Stroganoff, jázmin rizzsel / Mandulás pisztráng, vajas újburgonyával, olvasztott vajjal / Dödölle tejföllel, pirított hagymával. A nyál összefutott a számban, a leírtak közben ? A kimagasló pályakörülmények mellett tehát a kulináris élvezetek miatt is érdemes szombaton a Robert Trent Jones Jr. által gondosan megtervezett zöldkatlanba látogatni, a többiekkel találkozunk Bükön!


Fotó: GolfMagyar

2022.05.09.

Hozzászólások