Nemzetközi úton a Zala Springs

Világhírű sportmarketing cég felel a kommunikációért


- Huszti György írása -

Világhírű sportmarketing céggel szerződött a Zala Springs. A jövőben az IMG WorldWide látja el a zalacsányi klub marketing és kommunikációs feladatait. A cég több mint harminc országban évente mintegy 800 különböző kiemelkedő eseményt szervez a sport, a média, illetve a divat világában. A golf terén - a teljesség igénye nélkül - a következő események média és kommunikáció felelőse: The Open, Honda Classic, Solheim Cup, World Golf Championship HSBC Champions, World MatchPlay Championship. De például az Ő portfóliójukba tartozik a tenisz világából Wimbledon, vagy éppen az Ausztrál Open, de nem a sport területén is olyan kommunikációs bombákért felelnek mint például a milánói vagy a new york divathét.

Az IMG feladata lesz a jövőben, hogy marketing és kommunikációs stratégiájának és tanácsainak köszönhetően a Zala Springs Európa egyik legújabb, közkedvelt golf célpontjává avanzsáljon.

Russell Hannah, az IMG Golf vezető igazgatójának szavai; „A Zala Springs Golf Resort rendelkezik minden olyan sajátossággal, hogy valóban ikonikus golfpályává váljon, és el vagyunk ragadtatva, hogy csatlakozott a világszínvonalú, és egyre fejlődő golf portfóliónkhoz. Az IMG egyedülálló szakértelme és globálitása, valamint a Zala Springs csapatának szenvedélye, tudása és tapasztalatának kombinációja biztosítja, hogy valóban világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtson, és megkapja azt a nemzetközi elismerést, illetve elérje azt a sikert, amelyet nyilvánvalóan megérdemel.”

Az IMG jelenleg több mint 20 kiemelt golfpálya marketing és kommunikációs menedzselését látja el, köztük van például a többszörösen díjazott Jinji Lake GC - Kína, La Bagnaia Golf Resort - Olaszország, Bana Hills GC - Vietnám, Ile Aux Cerfs GC - Mauritius, Dreamland GC - Azerbajdzsán vagy éppen a Royal Bled GC - Szlovénia.

A magunk részéről nagyon sok sikert kívánunk a Zala Springs-nek az új és magyar golfléptékkel mérve szokatlanul széles és messzire futó, nemzetközi úton.


Fotók: IMG Prestige

2019.11.16.

Hozzászólások