Nem normális, ha fáj

Ízületek injekciós kezeléseGolfozótársunk, Dr. Pál Mónika - reumatológus és fizioterápiás orvos - volt a vendége a Duna Televízió Család-Barát magazinjának, ahol - a golfozókat is erősen érintő - izületi fájdalmakról, illetve azok kezeléseiről beszélgettek vele a stúdióban.

Mónika, közel 30 éves gyakorlattal rendelkezik a különböző ízületi-, izom-, ín- és csontbetegségek diagnosztizálásában, valamint kezelésében a reumatológia területén. Az utóbbi években a sportsérülések ellátásában is jártasságot szerzett. Vallja, hogy a sport sérülések típusának gyors felismerése és korrekt ellátása az alapja a mielőbbi felépülésnek.

Nagyjából 10 éve használja aktívan a lökéshullám kezelést mely sok-sok beteg gyógyulását segítette már elő jelentősen.
Ezenfelül nagy gyakorlata van a lokális injekciózási technikákban és a különböző fizioterápiák használatában. Meggyőződése, hogy jó időben és jó helyre adott lokális injekció hozza a várva várt “csodát” inkább, mint a hosszú gyógyszer szedés!
Kb. 5 éve alkalmazza az orvosi kollagén terápiát és az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkezik és oktatja ezek indikációját és alkalmazását országszerte a mozgásszervi fájdalmak gyógyításban résztvevő orvosoknak (reumatológusok, ortopédusok, rehabilitációs, traumatológus orvosok).

Alapelve: testünk és szervezetünk mindig meg akar gyógyulni és Ő ehhez segíti hozzá a jelenleg ismert, de aktív terápiás lehetőségekkel. Szereti a gyors eredményt, a gyors gyógyulást és a mielőbbi visszatérést az aktív, de fájdalom mentes élethez.

 

2023.11.12.

Hozzászólások