Négykarikás golfverseny

Illusztris vendégek a Bakony szívében


A magas minőséggel mindig kéz a kézben járó német autóipari óriás, az Audi (Porsche Hungaria) támogatásával kerül sor Forest Hills “csodaországban” a soron következő golf megmérettetésre. Június 13-án, szombaton a négykarikás autókonszern mellett, igazán illusztris látogatók is megtisztelik a zirci sportkomplexumot, illetve ezáltal a hazai golféletet is. Itt lesz, többek között a magyar sport első embere (hölgye) Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár asszony (országgyűlési képviselő), Eppel János úr a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója és nem utolsó sorban a klub elnöke: Dr. Bánáti János úr, aki egyben a Magyar Ügyvédi Kamara elnöki tisztét is betölti. 

Értékes díszvendégekből tehát nem lesz hiány, miként igazán értékes nyereményekből sem, hiszen mint ahogy azt már megszokhattuk Szarvaskúton, ezúttal is érdemes lesz minél kevesebb ütésből teljesíteni a 18 szakaszt, tekintve hogy például a bruttó első helyezett egy gyönyörű és elsőrangú Audi-s karórával lesz gazdagabb, de a többi résztvevőnek sem kell elkeserednie, hiszen a szervezők egy másik “négykarikás” karórát is kisorsolnak az eredményhirdetésen. 

Jelentkezni még lehet a szombati napra, de ne feledjétek, a pálya speciális, egyedülálló adottságai következtében véges a befogadható nevezések száma. 
Nevezni itt tudtok: +36 88 573 310 vagy info@foresthills.hu

Gyertek el, guruljunk együtt a négykarikával, egy megszokottan jó hangulatú, minőségi golfversenyen!


Címlapfotó: Kállay Tamás

2020.06.08.

Hozzászólások