Ne maradj le!

8 henger nélkül is hengerel az IMG


- Huszti György írása -


Szombaton Zalacsányban IMG Trophy!
A kevésbé tájékozott, egyszeri golfozó még talán azt is gondolhatná, hogy a Mercedes-Benz csúcsteljesítményű sportautói lesznek kiállítva a hétvégén a zalai lankák festői szépségű kulisszái előtt, de nem, “ki kell hogy ábrándítsuk” Őket, az nem az IMG, hanem az AMG. 

Ellenben az IMG az a világhírű sportmarketing cég, amely - többek között - a Zala Springs marketing és public relation feladatait is ellátja. Az IMG WorldWide több mint harminc országban, évente mintegy 800 különböző kiemelkedő eseményt szervez a sport, a média, illetve a divat világában. A golf terén - a teljesség igénye nélkül - a következő események média és kommunikáció felelőse: The Open, Honda Classic, Solheim Cup, World Golf Championship HSBC Champions, World MatchPlay Championship. De például az Ő portfóliójukba tartozik a tenisz világából Wimbledon, vagy éppen az Ausztrál Open, ugyanakkor nem csak a sport területén mozognak otthonosan, hiszen olyan kommunikációs “bombákért” felelnek mint például a milánói vagy a new york divathét.

Az IMG jelenleg - a Zala Springs mellett - több mint 20 kiemelt golfpálya marketing és kommunikációs menedzselését látja el, köztük van például a többszörösen díjazott Jinji Lake GC - Kína, La Bagnaia Golf Resort - Olaszország, Bana Hills GC - Vietnám, Ile Aux Cerfs GC - Mauritius, Dreamland GC - Azerbajdzsán vagy éppen a Royal Bled GC - Szlovénia.

Russell Hannah, az IMG Golf vezető igazgatója sajnos a COVID helyzet folyományaként nem tud személyesen jelen lenni szombaton ‘csányban, ugyanakkor szívélyes üdvözletét küldi: „A Zala Springs Golf Resort rendelkezik minden olyan sajátossággal, amely lehetővé teszi, hogy a régió ikonikus golfpályává váljon, el vagyunk ragadtatva, hogy a világszínvonalú és egyre fejlődő golf-portfóliónk tagja. Az IMG egyedülálló szakértelme és globálitása, valamint a Zala Springs csapatának szenvedélye, tudása és tapasztalatának kombinációja biztosítja, hogy valóban világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtson, és megkapja azt a nemzetközi elismerést, illetve elérje azt a sikert, amelyet egyértelműen megérdemel.”

Személyesen tehát sajnos nem jön az IMG, ugyanakkor elküldte egyedi trófeáit a verseny győzteseinek, illetve  hosszútávú (a jelenlegi COVID helyzetre tekintettel) voucher-eit a világ számos lenyügöző golfpályájára.

Szombaton 10:00 órakor shotgun starttal veszi tehát kezdetét hazánkban az I. IMG GolfTrophy, jelentkezni korlátozott számban ITT tudtok még a stableford versenyre. Aki lemaradt, az egyrészt búslakodhat mert Major György HeadGreenKeeper és csapata ismét csodát varázsolt a természet segítségével,  másrészt nyomon tudja majd követni a versenyt valós időben a GOLFiGO rendszer PLAY moduljának segítségével.

 

Gyertek, jó lesz! ?⛳️


Fotó: VietnamGolfMagazine

2020.10.06.

Hozzászólások