Ne feledd, indul a Mercedes

Academy szerda

Június 12-én (szerdán) kerül sor a nagyszabású Mercedes Benz After Work turné első állomására az Academy Budapest 9 szakaszos pályáján. A rendezvénysorozat 3 különböző pályán (Academy, Balaton, Pannonia) 12 állomásból áll.

A fordulók keretében baráti légkörben, de egyben a versengés izgalmával játszhatsz le munka után egy-egy fordulót. A Németországban már több éve, hagyományosan megrendezett Mercedes‑Benz After Work Golf Cup sikere is azt mutatja, hogy a kilenc lyukas verseny valódi alternatíva a klasszikus 18 lyukas versenyekkel szemben, különösen azok számára, akik napközben dolgoznak. A verseny-ambíciók ellenére a Mercedes‑Benz After Work Golf Cup lényege a szórakozás és a játék élvezete. Ezért a mottó is az: „Fele távon, dupla szórakozás!” 

A hétköznap délután 17:00 órától kezdődő versenyfordulók lehetővé teszik, hogy akkor is hódolj a golf iránti szenvedélyednek, amikor a szabadidő egyébként csak korlátozottan áll rendelkezésedre. Ráadásul, lévén szó a Mercedes‑Benzről, kivételes nyeremények is várhatnak Rád.

Nevezz be, ki tudja, talán még Rickie is ott lesz ;)

2019.06.11.

Hozzászólások