Nálunk a Citromdíj is értékes

Ibériai déligyümölcs forgalmazó a "legfrissebb" támogató


 


Újabb fenségesen citrusos támogató csatlakozott a CityPearl GolfTour támogatói mezőnyéhez (amely lassan már túlszárnyalja a játékosok mezőnyét is) 😊🍋

Az Agrohorta Internacional Logistica spanyol, déligyümölcs forgalmazó vállalat ugyanis, a GolfTour minden egyes versenyállomásán egy zsáknyi citrommal honorálja az aktuális CitromDíj győztesét (akinek aznap önmagához képest legkevésbé sikerült a játékköre). Illetve az év végi, összesített CitromDíj átadáson egy rekesz kakigyümölccsel (más néven datolyaszilva) jutalmazza a “győztest”.

Az AgroHorta egy prémium frisstermék-forgalmazó, amelynek székhelye Almeríában (Dél-Spanyolországban) található, egy olyan régióban, amely Európa veteményeskertjeként is ismert, és ahol mintegy 40 000 hektárnyi üvegházban, évente 4,5 millió tonna zöldséget termelnek az öreg kontinens, illetve a világ ínyencei számára.

Az AgroHorta prémium minőségű, friss, helyi forrásból származó gyümölcsöket és zöldségeket exportál világszerte. Andalúzia legjobb gazdálkodóival együttműködve a legjobb minőséget szállítja a megfelelő időben és a megfelelő áron.

A világ legnagyobb élelmiszer kiskereskedőivel - mint például a Tesco, az Auchan, a Sainsbury, a Spar, vagy a Coop - állandó, mindennapi együttműködésben áll és folyamatosan szállít ezen üzletláncokba.

Almeriában élnek és dolgoznak, így napi munkakapcsolatban állnak a régió legnagyobb termelő szövetkezeteivel, akikkel több mint 25 éve bíznak egymásban, így ügyfeleik is biztosak lehetnek benne, hogy mindig a legjobb minőségű termékeket kapják meg a legjobb áron, időben kiszállítva a farmról a polcokra.


Köszönjük szépen az igazán “friss” támogatást!

A CityPearl GolfTour versenyállomásaira ITT tudsz jelentkezni 😊

 

2023.03.20.

Hozzászólások