Na, mi újság Hideg Úr?

A Forest Hills újdonságai


Hideg Dániel Klubigazgató bizakodva tekint a jövőbe (Kállay Tamás felvétele)

- Huszti György által lejegyzett beszélgetés -


Mint ahogy már szinte minden hazai pálya, így a Forest Hills Golf Club is nyilvánosságra hozta a 2023-as szezonra érvényes tagsági árait. Többek között ennek apropóján is beszélgettünk Hideg Dániellel, a Forest Hills Golf Club Igazgatójával.

Hogyan alakulnak a Klubtagsági áraitok a következő szezonban?

Jövő évtől kétféle tagság közül választhatnak azon játékosok, akik a Bakony szívébe kívánnak igazolni:
- Az egyik lehetőség a játékosok által egy már jól ismert, mondhatni szokásos, korlátlan játékjoggal felruházott tagság lesz. Ez a megoldás értelemszerűen azoknak lehet inkább szimpatikus, akik a hét mindennapján el tudnak látogatni hozzánk.
- A másik opció pedig azoknak fog kedvezni, akik úgy érzik, hogy nem biztos miszerint ki tudnák használni a korlátlan játékjog előnyeit. Számukra egy rendkívül kedvezményes árú tagsággal tudunk kedveskedni, ami magát a pályahasználatot nem tartalmazza, ugyanakkor Ők egy  soha nem látott GreenFee árakkal tudnak kalkulálni - és játszani - a jövő évi szezonban a Bakony - semmihez sem hasonlítható - ölelésében.

A Korlátlan játékjoggal felruházott Teljeskörű tagság díja:
- 2022. december 31-ig történő befizetés esetén (EGA kártya árát tartalmazza) 299 000 Ft
- (2023. január 1-től 349 000 Ft)

Korlátlan játékjog nélküli, de Teljeskörű tagság díja:
- 2022. december 31-ig történő befizetés esetén (EGA kártya árát tartalmazza) 160 000 Ft
- (2023.január 1-től 180 000 Ft)
ezen Klubtagságggal rendelkező tagjaink számára a GreenFee árak a következőképpen alakulnak:
- Greenfee 9 lyukra H-Cs: 6 000 Ft
- Greenfee 18 lyukra H-Cs: 9 000 Ft
- Greenfee 9 lyukra P-V: 9 000 Ft
- Greenfee 18 lyukra P-V: 12 000 Ft

És ehhez képest mi várható a jövő évi “sima” GreenFee árak kapcsán?

- Greenfee 9 lyukra H-Cs: 14 000 Ft
- Greenfee 18 lyukra H-Cs: 20 000 Ft
- Greenfee 9 lyukra P-V: 18 000 Ft
- Greenfee 18 lyukra P-V: 24 000 Ft

A Ti pályátok esetében fedezhető fel talán a legtöbb évről-évre visszatérő versenytámogató, mi a helyzet ezen a téren, mire számíthatnak az évek óta idejáró játékosok (és persze az új érdeklődők)?

Továbbra is - mint már megszokhatták Tőlünk a hazai golfozók -  nagy hangsúlyt fektetünk a versenyszervezésre, a jövő évi szponzorokkal természetesen már folynak az egyeztetések és reményeink szerint még az idén ki tudjuk publikálni Versenynaptárunkat is.

Sajnos a locsolás okozta ideiglenes kút-mizéria, Szarvaskúton korábban még sosem tapasztalt minőségromlást okozott, várható-e itt a visszatérés a már jól megszokott nívóhoz?

Már az idén megkezdtük az aszály okozta károk, sérülések rendbehozatalát, így reményeink szerint jövő márciustól ismét régi - jól megszokott -  fényében tündökölhet pályánk.

Van-e esetleg egyéb újdonság amivel meglepetést kívántok okozni az előttünk álló szezonban?

Rengeteg fejlesztéssel és ötlettel tudunk szolgálni, példának okáért egy új, nagyszabású Junior versenysorozattal készülünk a sportág fiatal reménységei számára. De külön érdemes megemlíteni, hogy alighanem Európában egyedülálló módon a jövő évtől minden golfhoz köthető sportág játszható lesz nálunk, tehát a hagyományos golfon kívül a FootGolf, a FootballGolf, a DiskGolf, sőt még a FlingGolf is.

Nem mehetünk el amellett az ismert hír mellett, miszerint néhány törzsklubtagotok a jövő évben más klubba igazolt át, és alighanem más anyaklubban folytatja pályafutását, hogyan élitek ezt meg?

Azon játékosoknak akik a következő szezontól más klub kötelékében kívánják fejleszteni tudásukat további sok sikert, szorgalmat és kitartást kívánunk a teljes klubvezetés nevében is!

Köszönjük szépen az őszinte és rengeteg újdonságot megmutató beszélgetést, reményeink jövőre is találkozunk a Forest Hills kiemelkedő színvonalú versenyein!

Mi köszönjük az őszinte érdeklődést, jövőre is várunk minden hazai - és hazánkba látogató - golfozót különleges kialakítású golfpályánkon, mint ahogy a holnapi, - az  IQB Medical által támogatott - szezonzáró versenyünk részvevőinek is jó játékot kívánunk!

 

Fotó: Kállay Tamás

2022.11.04.

Hozzászólások