Módosítás és Beazonosítás

Új fejlesztések a TeeTime ModulbanKedves Golfjátékosok,

Újabb három - “apróbb” - fejlesztést élesítettünk ki Számotokra a GOLFiGO rendszer TeeTime Moduljában a még jelentősebb felhasználói élmény elősegítése érdekében.

1. Befoglalt TeeTime módosítás lehetősége, a flight valamennyi tagja számára:
A mai naptól kezdődően befoglalt TeeTime-ok esetében (akár online, akár klubon keresztül megtörtént foglalásról van szó) a GOLFiGO TeeTime moduljában egy adott flightban szereplő valamennyi játékos módosítani tudja a flight bármely másik tagjának foglalását is (időpont változtatás, eszközbérlés, lemondás). 

Figyelem: Az eredetileg létrehozott flight tagjairól van szó, tehát pl. egy eredetileg hármas flighthoz később csatlakozó negyedik flight tag, továbbra is csak a saját foglalását tudja módosítani, vagy pl. egy A és B játékos flightjához később csatlakozó C és D játékos esetében az A-B játékosok “oda-vissza” tudják egymás foglalását módosítani, akárcsak C-D játékosok.
(Azt, hogy mely flight társatok foglalásához tudtok “hozzányúlni” egy kis ceruza ikon jelzi Számotokra az érintett flight társ neve mellett.)

2. Az egyes klubok beállíthatják a módosítás határidejét:
Mindezidáig a TeeTime modul felületén a játékosok a befoglalt TeeTime-jukat megelőzően 60 percig tudták módosítani a foglalásukat. A mai naptól kezdődően a klubok saját maguk állíthatják be, hogy a játékosok meddig (a TeeTime-ot megelőző hány percig) módosíthatnak a feltételeken.

3. Fényképes beazonosítás lehetőségének növelése:
Igencsak sajnálatos módon, egyáltalán nem zárható ki annak a lehetősége, hogy egyes játékoscsoportok visszaélést követnek el és megkárosítanak egyes klubokat azzal a módszerrel, miszerint egyetlen klubtagság megvásárlását követően, egyazon tagságot kihasználva 3-4 különböző játékos játszik (különböző időpontokban) a pályán. Így, továbbra is azt tanácsoljuk a klubok számára, hogy valamennyi klubtagjuk esetében töltsenek fel fényképet az adott klubtagról, a játékosfiókba.
A pontos beazonosítást elősegítendő, a mai naptól kezdődően a feltöltött fényképek már nem csak a játékosfiókokban lesznek kattintással felnagyíthatóak a klubmunkatársak számára, hanem a TeeTime Modulban is egyetlen kattintással, nagy képernyőméretben láthatóvá válik számukra az adott játékos profilképe.


További zökkenőmentes TeeTime foglalást és játékot kívánunk mindenkinek,
a GOLFiGO csapata


Fotó: BalatonGolf

2022.09.18.

Hozzászólások