Misáé az idei első Pro Tour serleg

Tízen veselkedtek neki a Pannonia green-jeinek


- Huszti György beszámolója -


Elindult az idei - 11 versenyállomásból álló - Hungarian Pro Tour sorozat, amelynek első állomásához a Pannonia Golf & Country Club válvölgyi lankái adták a festői díszlet hátteret.

A mai mezőny 10 játékosból állt, és a “veteránoktól” az egészen “friss húsokig” mindenfajta hazai Pro játékos képviseltette magát benne. Még - eddig nem túl szokványos módon - egy hazai hölgy Pro, Vadkerti Adél korábbi többszörös magyar amatőr bajnokunk is elütőre állt.

A megmérettetés a tavalyi profi bajnoknak, Morozov Mikhail-nak sikerült a legjobban, aki hat(!) Birdie-t ütve, végül két ütés előnnyel csaphatott célba (69), a többszörös magyar amatőr bajnok Csányi Olivér előtt (71). A képzeletbeli dobogó harmadik fokát a "hazai pályán" versenyző Holló Zsombor Péter szerezte meg (76).

A mai napon egyetlen sasmadár bontogathatta szárnyait, a Senior Pro játékos - korábbi magyar bajnok és ötszörös válogatott futballista - Hahn Árpád jóvoltából a 16-os (Par5) szakaszon 

Gratulálunk a helyezetteknek!

Az eredmények IDE kattintva érhetőek el

A Hungarian Pro Tour három hét múlva, az Old Lake Golf Clubban folytatódik (ahol fehér elütő híján, valamennyi férfi játékos a sárga elütőről mérettetheti meg magát).


Fotó: Morozov Academy

2023.04.17.

Hozzászólások