Mínusz a délelőtti órákban

Fülöp Gergő, egykori Alma Materében brillírozott


- Huszti György írása -

Ma zajlik - egy ranglistaverseny kapcsán kissé talán szokatlan módon, csütörtökön - a Highland RV-je a lakoauto.hu kupáért. A közepesen népes (55 fős) mezőny délelőtti, illetve délutáni etapokban vág (vágott neki) a budatétényi fennsík igazán szépen karbantartott, remek állapotú pályaszakaszainak. A green-ek sebességéről például sokat elmond, hogy reggel még külön locsolni kellett azokat, a “túlzott” greensebesség kiküszöbölése érdekében. 

A PLAY valósidejű LIveScore tanúsága szerint az egykori Highland-es, de már nagyjából egy esztendeje a Pannonia Junior Akadémiáját erősítő Fülöp Gergőnek sikerült leginkább alkalmazkodnia a gyors pályához, aki rögtön a legelső flightban indulva pakolt oda egy mínusz kettes eredményt (70) megmutatva ezzel a később indulóknak, hogy ma alighanem kevés babér teremhet számukra. Gergő mínusz egyes fordulást követően (egy Birdie) végül megtudta duplázni a score-ját (összesen négy Birdie-t elérve, a két Bogey mellett).

Persze, még a délutáni műszak még csak nemrég startolt el, de a hendikepeket, illetve a jelenlegi score-okat nézve, kijelenthető, hogy Fülöp Gergő behúzta egykori nevelőpályájának idei ranglistaversenyét!

Gratulálunk!

(A cikk írásakor (14:15) a bruttó második helyen a MIdAm korosztályú Szalay Attila (74), míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokán a Szenior korú - hetek óta jó formában futó - Baldauf László (75) található. Véleményünk szerint a bruttó első háromban már nem várható változás.)


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2020.07.09.

Hozzászólások