Minőségi golfélményre vágysz?

A hétvégén vedd az irányt Zalacsány felé


- Huszti György írása -


Kiváló bemelegítési lehetőség a hölgyek számára a szombati zalacsányi ranglistaverseny előtt megrendezésre kerülő péntek délutáni Ladies Day klubdélután. A szokásoknak megfelelően a 2-3 hetente sorra kerülő rendezvény, e hét péntekén is változatos, színes programmal várja a gyengébbik - ámbár fejben sokszor erősebb - nem képviselőit.

A július 3-án, 15:00 órakor kezdődő program a Klubházban kezdődik egy szokásos welcome drink melletti “birdie csicsergéssel”, utána a range-re vezet a lányok-asszonyok útja, ahol 30 perces golfoktatásban részesülnek a Golf Resort Pro-jától, majd egy kilencszakaszos baráti golfversenyen próbálhatják ki, hogy Major György és csapata milyen pályát készített elő a szombati ranglistaversenyre. A “versengést” követően az eseményt egy csodálatos vacsora tetőzi be, hiszen Váradi Bálint Chef péntekre a következő menüsort álmodta meg:
- Bazsalikomos málnakrémleves
- Márványsajtos csirkemell, parajos tagliatelléval
- Gyümölcsös túrókrém

És persze nem szabad elfeledkezni a hölgyek számára különösen fontos kérdésről sem, hiszen a vacsora alatt kerül eldöntésre, hogy milyen színű legyen a Zala Springs Ladies Day tagsági pólója.

Sok szeretettel várnak a szervezők minden jelentkezést, érdeklődni itt: +36 20 490 7194, vagy e-mail útján lehet
A részvételi díj, amely tartalmazza a welcome drinket, a vacsorát, a golfjátékot és a 30 perces golfoktatást is: 
Klubtag Hölgyeknek 6 000 Ft/fő, más GolfKlubok Hölgy tagjai számára 9 000 Ft/fő.

--- --- ---

És persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy másnap az idei első ranglistaversenyre kerül sor a Zala Springsben, amelyet ráadásul a híres villányi borvidék egyik vezető borbirtoka a Jammertal Borbirtok fog támogatni. Uraim, jó híreink vannak, mintegy a pénteki napot kompenzálandó a Férfi “A” és “B” kategóriák helyezettjei térhetnek majd haza szombaton a Jammertal-dűlő borválogatásaival, persze a hölgyek - és mindenki más - számára is lesz borkóstoló a hétvégén. Érdemes tehát a július 4-i (amerikai) Függetlenségi Napot is Zalacsányban ünnepelni a Robert Trent Jones Junior által tervezett golfparadicsomban ?? ?

A szombati ranglistaverseny részletei ITT


Fotók: Buday Mátyás / ZSGR

2020.07.01.

Hozzászólások