Mi lesz (lehet) a hazai Openek sorsa?

A Magyar a MidAm a Szenior és a Junior Open is érintett


Szeptember 1-től külföldi állampolgár csak indokolt esetben léphet be Magyarországra, szigorú biztonsági szabályok betartása mellett, a külföldről hazatérő magyar állampolgároknak 14 napig karanténba kell menniük, vagy 48 óra alatt kell két negatív tesztet produkálniuk - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. A legnagyobb veszély a vírus behurcolása, ezért ha zárjuk a határokat és az itthoni létező szabályokat betartjuk, akkor kordában tartható a vírus - mondta a miniszter. Kijárási korlátozások bevezetéséről nincs szó, az egészségügy felkészült az új hullámra. (MTI)

Érdekesen alakulhat a következő hetekben megrendezésre kerülő Nyílt Bajnokságok sorsa. A Kormányrendelet értelmében külföldi indulók nélkül kerülhetnek megrendezésre az alábbi Open-ek:
Szeptember 4-6. MidAm Open
Szeptember 15-17. Szenior Open
Szeptember 25-27. Hungarian Open
Október 9-11. Junior Open

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, hogyan alakul a hazai Openek sorsa. Egy biztos, elnökségi ülést a témában csak korlátozottan lehet tartani, hiszen az MGSZ legfrissebb elnökségi tagja Schaller-Baross Ernő sajnos jelenleg karanténban van, miután a családi Zichy-Schaller kúrián (Zsófiapusztán) tartott magánrendezvényén (kerti partin) részt vett egy koronavírussal fertőzött vendég is.

Amint hírek érkeznek az Openek sorsa kapcsán, természetesen tájékoztatjuk olvasóinkat.

FRISSÍTÉS (08.29., 10:00)
MidAm Tájékoztatás


Fotó: MTI

2020.08.28.

Hozzászólások