Megnyílt a nevezési lehetőség

Az idei első két Szövetségi Versenyre


A naplementében ragyogó MGC Kisoroszi és Balaton Golf pályák


“Vészesen” közeleg a 2023-as hivatalos golfszezon, éppen 100 nap múlva veszi kezdetét az idei első Szövetségi Verseny, a 4. Nyílt Magyar Winter Cup. 

Ennek aprópóján örömmel tájékoztatunk Benneteket, miszerint megnyílt a nevezési lehetőség a GOLFiGO rendszerben az áprilisi Winter Cup (MGC Kisoroszi), illetve a májusi Magyar Kupa (Balaton Golf) küzdelmeire (a többi Szövetségi Versenyre a nevezési lehetőség legkésőbb a jövő héten nyílik meg Számotokra).


Szemezgetve a Versenykiírásokból a következő alapvetések állapíthatóak meg:

- A hazai hendikep limitek (akárcsak az elmúlt évben) 18.0 (Férfiak) és 24.0 (Nők) (a külföldi státuszú golfozók esetében 12.0 és 18.0).
- A kijelölt elütők mindkét versenyen a standard (sárga és piros) elütők lesznek. 
- A 4. Winter Cup (a tavalyihoz hasonlóan) 3 versenykörös (április 14-16.) WAGR minősítésű verseny lesz, míg a 34. Magyar Kupa visszatér a korábbi 2 versenykörös formátumához (május 20-21.) (ez utóbbi viadalon alapvetően csak a magyar állampolgárok számára nyitott a nevezés).
- Mindkét verseny esetében az eddig megszokottnál jóval kevesebb Nettó (Stroke-hcp) különdíj kerül kiosztásra, hiszen csak a 3-3 legjobb junior/felnőtt/senior játékos “nettózhat”, (együttesen kiértékelve a férfi és női játékosokat), míg természetesen a Bruttó (Stroke) eredménykategóriában továbbra is külön-külön mérettetnek meg és értékeltetnek ki a gyengébb és az “erősebb” nem képviselői.
- A Winter Cup nevezési díja (1+3 versenynap) 59 900 Ft, míg a Magyar Kupáé (1+2 versenynap) 47 000 Ft. A Szövetségi Versenyek nevezési díjait - a korábbi hírektől eltérően - továbbra is banki átutalással kell megfizetni az MGSZ felé (a SimplePay-es online fizetési mód “nem ment át” az elnökségi rostán).
- Nevezni továbbra is (mint ahogy idéntől valamennyi hendikep módosító klubverseny esetében is) kizárólag online tudtok, a GOLFiGO felületére belépve.
- Golfautóval egyik viadalon sem tudtok versenyezni (legfeljebb versenyen kívül indulni, amennyiben nem telik be a 132 fős nevezési létszámlimit). A nevezés elfogadása - természetesen - a hendikep sorrendnek megfelelően történik.

Nevezni ITT tudtok a 4. Nyílt Magyar Winter Cup-ra,
míg a 34. Magyar Kupára ITT van lehetőségetek nevezni.

2023.01.05.

Hozzászólások