Máté Hujujujjj!

Minden dicséretet megérdemel ez a CSAPAT!


- Huszti György írása -

Véget ért a küzdelem az EGA Klubcsapat Eb-n a Bordeaux melletti Médoc Golf Resort pályáján. 24 ország 25 bajnokcsapata (a címvédő franciáktól kettő) képviselhette hazáját, köztük a Pannonia GCC csapata, amely egyáltalán nem vallott szégyent, sőt! Az utóbbi évek legerősebb mezőnyében (a 75 indulóból 47-en rendelkeztek pluszos hendikeppel) a mezőny több mint felét sikerült beelőzni(!), amely egy egyáltalán nem várt, hatalmas BRAVÚR.

Az utolsó napon 2012-es Bajnokunk, Szeberényi Máté (akinek az utóbbi években már nem feltétlenül a golfjáték pallérozása az első számú feladat az életében) vette hátára a csapatot. Matthew egy mínusz kettes fordulást produkált, majd a tizenkettes után már mínusz négy díszelgett a neve mellett. Végül egy Even Par eredménnyel fejezte be, ami persze jobb is lehetett volna - mint mindig-, ugyanakkor ez egy kitűnő eredmény, főleg hogy a fehérről érkezett. Máté, elmondása szerint mérhetetlenül boldog és már nagyon régóta várta magától EZT a kört.

A kétszeres Magyar Bajnok Rózsa Dávid (2016, 2019) a tegnapi gyengébb score-ját (80) egy 75-ös eredménnyel tudta feledtetni (a pálya nehézségi fokát jól mutatja, hogy ezzel hcp-t javított).
Závaczki Bálint ma egy plusz ötre (76) volt jó.

Még ugyan néhány csapattag a pályaszakaszon van az ellenfelek közül, de a jelenlegi 12. helyezés több mint megsüvegelendő a Pannoniás srácoktól.

Valahogy így kell a klubodat és a hazádat egy külföldi versenyen képviselni! Hatalmas Gratula!

EREDMÉNYEK


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2019.10.26.

Hozzászólások