Masters munka

A Pannonia és Hencse a két befutó


A Bruttó győztes Pannonia Masters (Csányi, Koller, Károly, Müller, ifj. Sárközi, Somogyi)


- Az MGSZ Közleménye -


A Pannonia Golf & Country Club Masters csapatának bruttó és a Hencse National Golf & Country Club nettó győzelmével ért véget az EUROASZFALT 21. Magyar Klubcsapatbajnokság izgalmakkal fűszerzett küzdelmei.

Ragyogó nyárutóban, de helyenként 40 km/órás széllökésekkel kellett a klubcsapatoknak megbirkózni idei nagy megmérettetésük utolsó napján. Nyolc bruttó csapat próbált dicsőséget hozni klubja számára, azonban hamar kiderült, hogy a Pannonia Masters minden bizonnyal nem talál majd kihívóra. Csányi Olivér az első fordulóban remekelt (+2) egyéniben, Somogyi Bence (-1) a fináléban volt a nap embere, de két fourball párosuk, a Károly - Sárközi és a Koller - Müller duó is a legjobbak között teljesített.

Egy maroknyi Masters (Károly Ádám Endre és ifjabb Sárközi Richárd)

Hiába próbálta a Pannonia Junior akadémistákkal teletűzdelt csapat bevenni őket, az első hely egyre elérhetetlenebbé vált a fiatalok számára. A Pannonia Mesterek rajt-cél győzelemmel, meggyőzően taroltak, és emelték magasba a győzelmi trófeát.

Ralph Müller, a csapat kapitánya így nyilatkozott: "Rózsa Dáviddal állítottuk össze a csapatot. Úgy gondolom, jó taktikát választottunk, ki játsszon single-ben és ki párosban. Erős csapattal álltunk ki és számítottunk a győzelemre." A tehetséges Pannonia Juniorok is dicsőséget hoztak klubjuk számára, a MidAmatőr SE csapata előtt, a második helyen végeztek.

A Nettó győztes Hencse National (Bözöri, Dr. Csete, Dr. Varga, Tursics, Csékei, Nagy)

A nettó csapatok versenyében sokkal izgalmasabban alakult a végjáték. A nyitó forduló után még csak néhány pontkülönbség döntött az első nyolc hely kiosztásáról, és akkor úgy tűnt, a GolFiesta a legesélyesebb a tizenkét csapat közül. A Hencse National GCC válogatottja a második helyről vágott a finálénak, ahol stabilan játszott, a Csete Béla - Varga Irén scramble páros és a Csékei Tibor - Bözöri Imre fourball duó kiváló eredményeket szállított, így a Somogy megyei pálya rendezheti jövőre a győztesnek járó jutalom ranglistaversenyt. A Pannonia csapata is belehúzott a végén, a Holló Zsombor - Greff Bálint páros hozta a régi formát, így az ezüstérmet végül nekik sikerült a GolFiesta SE elől megcsípni.

Jóban-rosszban együtt a joggal büszke Dr. Varga Irén - Bözöri Imre duó

 

GRATULÁLUNK valamennyi díjazottnak!

Az EREDMÉNYEK ITT érhetőek, míg a FOTÓGALÉRIA ITT érhető el.


Fotó: MGSZ, illetve Hencse

2021.10.04.

Hozzászólások