Másfél tucatnyi hely maradt

Érdemes lesz jól játszani


A Pannonia Golf & Country Club tizennégyes greenje, valamint hetes szakasza


Mindössze 18 kiadó helyünk maradt, pedig még 4 nap és 1 teljes hónap van hátra a GOLFiGO Péntek Versenysorozat első állomásáig (április 22. Pannonia Golf & Country Club), nagyon nagyon szépen köszönjük Nektek!

Engedjétek meg, hogy egy újabb csodálatos támogatónkat mutassuk be Nektek, bár nyilván az igazán elkötelezett golfozók számára nem jelent újdonságot, miszerint a HOTEL EURÓPA FIT****superior szállodában a legkisebbektől a nagyszülőkig, mindenki megtalálja a számítását, legyen szó pihenésről vagy feltöltődésről, mindössze néhány percnyi sétára Európa legnagyobb melegvízű gyógytavától. A szálloda komplexum Wellness Világában élményfürdő, kültéri és beltéri úszómedence, gyermekpancsoló, valamint a nyári hónapokban az Acapulco-pool 270 m2-es vízfelületével várja a vendégeit, pezseg a whirlpool, és csalogat a gyógyító termálvizes medence.

Nos, ebbe a varázslatos vízi álomvilágba kaphat betekintést versenysorozatunk összesített Nettó Bajnoka (a 6 állomásból a legjobb 4 eredmény kerül beszámításra, lásd Versenykiírás), hiszen a győztes másodmagával tölthet el egy két éjszakás feledhetetlen hosszú hétvégét a HOTEL EURÓPA FIT****superior szállodában, ráadásul az oda út - amelyről egy másik támogatónk gondoskodik - sem lesz mindennapos, sőt… :) de erről majd egy következő cikkünkben számolunk be.

Ha le akarsz csapni az első forduló mindössze 18 kiadó helyének egyikére, ITT tudsz nevezni az április 22-i versenyállomásra.

 

2022.03.18.

Hozzászólások