Marcipános Prosecco fürdő

A BalliVini ismét díjaz BenneteketNem bírjuk abbahagyni 😊 bár már csak négyet kell aludni, a CityPearl GolfTour pénteki, első fordulójáig, de még mindig nem tudtunk a végére érni a támogatóitok bemutatásának 😊 A végére? Hol van az még…

Szűnni nem akaró örömmel a lelkünkben tájékoztatunk Benneteket, miszerint a BalliVini Olasz Borház - csakúgy mint az elmúlt esztendőben - ismét csatlakozik hozzánk. A versenyállomásokon két különdíjat is “jutalmaz” a talján ízek nagymestere.
Egyrészt a Női (Nettó) Különdíjast ajándékozza meg egy palack különleges olasz rosé DOCG Brut Pink Prosecco-val (Ville D’Arranta), másrészt a nap legjobb fotóját is díjazza ugyanebből a komoly prosecco-ból, annak nem pink változatával (valamennyi versenyállomás napján várjuk a közösségi médiumokra feltöltött legjobb fotókat #citypearlgolftour hashtag-gel, amelyek közül a Bizottság a legjobbat kiválasztja és díjazza az eredményhirdetéseken).
De ez még mindig nem minden 😊 ugyanis a BalliVini az egy-egy palack minőségi olasz prosecco mellé még egy-egy kézműves olasz süteménnyel (töltött marcipános báránnyal) is “megtoldja” a nyereményeket. Higgyétek el, aki egyszer megkóstolja, nem feledi a mennyei ízvilágot!

A cég mintegy 30 éves története szorosan összefonódik a tulajdonos, Alessandro Balli életével és munkásságával.
Alessandro Balli, bár az Accademia Italiana della Cucina (az Olasz Köztársaság kulturális intézménye, amit az olasz konyhaművészet hagyományainak megőrzésére hoztak létre) budapesti Vicedelegátusa és egyik alapítója, de nem tekinti magát az olasz konyha nagykövetének. Alessandro ugyanakkor nagy gourmand is, s maga is kiváló séf (erről munkatársai napestig tudnának mesélni).

Alessandro az Olasz Kereskedelmi Kamara alelnöke, e szerepben, mint igen tapasztalt üzletember jól ismeri a vállalkozók támogatási igényeit és tesz is érte. Alessandro, a cégeivel általában az országban működő legfelsőbb szintű intézmények  eseményeinek a szponzora, s gondoskodik róla, hogy az Olasz Nagykövetség, az Olasz külkereskedelmi Intézet (Italian Trade Agency) és az Olasz Kultúrintézet, eseményein  kiváló borokat lehessen kóstolni, beleértve olyan nagyszabású eseményeket is, mint Nagykövetség által évente megrendezésre kerülő fogadás az Olasz Köztársaság napja alkalmából.
Minden bizonnyal ezért is kaphatta meg az Olasz Köztársasági Érdemrend Lovagi Nagykeresztjét, amely az Olasz Köztársaság egyik legmagasabbnak számító kitüntetése, amelyet az olasz köztársasági elnök ítél oda.
Cavaliere Alessandro Balli az olasz kulturális értékek védelmezője, töretlen nemes törekvése az olasz-magyar barátság fejlesztése és a harmónia megteremtése,  hagyományaink kölcsönös megismertetése és ápolása.


Nagyon szépen köszönjük signore Balli messzemenő támogatását!
A CityPearl GolfTour versenyállomásait ITT tudod áttekinteni.

 

2023.04.17.

Hozzászólások