Már szombaton kinyit a Pannonia!

Egy héttel korábban a vártnál


 

- A Pannonia GCC Közleménye -

Elérkezett a tavasz, nagy örömmel szeretnénk megosztani a jó hírt, hogy hétvégén az elsők között a Pannonia Golf & Country Club is megnyitja kapuit, a szép időre való tekintettel a tervezettnél egy héttel korábban. A pályán még nagyban folynak a felújítási munkálatok, a klubház környékén még számíthatnak munkagépek jelenlétére, jelenleg is térkövezés folyik, hogy a jövőben még kellemesebb környezetben tudjuk biztosítani a golfozás örömeit. Az étterem teljesen megújult, egyelőre szűkített étlappal várja majd a 18 szakasz után megfáradt golfozókat. A Pro Shop is átalakulóban, kezdésnek jelentős 2Rule sale-lel fogadjuk a játékosokat, ide is érdemes lesz bepillantani.

Minden vállalkozó szellemű golfozót szeretettel várunk, tee time egyeztetés már az első hétvégére is ajánlott.

--- --- ---

- Huszti György írása - 

A februári tavasz lehelete beszökkent tehát Máriavölgybe is, így a tervezetnél lényegesebben hamarabb (február 29-én) nyithatja meg kapuit a hazai golf jelenkori zászlóshajója. Jelentős fejlesztéseken esik át a klubház és környéke, teljes festés, tapétázás, a teraszbútorok felújítása a belső terekben, illetve a klubházat körülvevő murvás útszakaszok térkövezése a külső részeken. Márciusban még ezeket az átmeneti munkálatokat kell elviselniük a golfozóknak, de persze a végeredmény nyilván alapos kárpótlást nyújt majd az első hetek “viszontagságaiért”.

Nemcsak a külső és belső környezetben, de a csapatban is tapasztalhatóak lesznek változások. A Máriavölgy Zrt-t az idei évtől egy háromtagú Igazgatótanács vezeti, amelynek tagjai: Dr. Páricsi Orsolya, Hegedűs Róbert, illetve a golfszakmai ügyekért felelős golfmanager Rózsa Dávid. Kétszeres - és egyben regnáló - Magyar Bajnokunkra tehát embert próbáló feladat vár az idei szezontól, ugyanakkor biztosak vagyunk benne, hogy az Európai Klubigazgatók Szövetségének diplomáját hamarosan megszerző, újgenerációs igazgató minden tekintetben meg fog tudni felelni a méltán magas elvárásoknak.

Egy másik magyar pályáról már igen jól ismert, közkedvelt - és tapasztalt - arc is feltűnik a Pannonia csapatában, hiszen Kisoroszi “üdvöskéje” Gáspár Nóra az idei évtől az alcsútdobozi klubban végzi - valódi kedvességgel megtöltött - munkáját.
Persze, mint tudjuk: “Minden - még a szerelem is - állandó mozgásban van, és a változás örök törvényének engedelmeskedik”.

Isten hozott Pannonia a 2020-as szezonban! 

Fotó: caddie.hu

2020.02.25.

Hozzászólások