Már a Balaton is kedvezményes

Angolul és Németül is, illetve további fejlesztésekHatalmas, örömmelteli büszkeséggel tájékoztatunk valamennyi GOLFiGO SmartCard kártyatulajdonost, miszerint újabb hazai golfpályával kötöttünk, - remélhetőleg kölcsönösen gyümölcsöző - megállapodást. Ezentúl már a Balaton Golf Club utolérhetetlen panorámájú pályáján is kedvezményesen tudtok golfozni. 

A kedvezmény mértéke 20% a GreenFee árából Hétfőtől-Csütörtökig 14:00 óráig elindított játék esetén.

Így, pillanatnyilag már 9 hazai golfpályán, 17 hazai golfoktatónál és 8 hazai cégnél tudtok kedvezményeket igénybe venni.

Legkésőbb a jövő hét elejéig valamennyi érintett (jelenleg kilenc) hazai golfpályán az online TeeTime foglalásakor automatikusan “hozza” a rendszer a GOLFiGO Kártyatulajdonosok egyedi kedvezményeit.

— — —

Tisztelettel tájékoztatunk benneteket, miszerint a GOLFiGO Kártya hivatalos oldala (amelyet ITT érhettek el), mostantól angolul és németül is elérhető.

Továbbá a TeeTime Modult érintő apróbb fejlesztésről is örömmel tájékoztatunk Benneteket, miszerint ezentúl a telefonos mobilnézetben választhattok (a jobb felső sarokban elhelyezett nézőpont választógombok segítségével), hogy a TeeTime-okat soronként, avagy oszloponként kívánjátok Magatoknak megjeleníteni.


Golfbaráti üdvözlettel,
a GOLFiGO csapata

2022.05.25.

Hozzászólások