Májusi hírek a Balatonról

A Balaton Golf Közleménye


Öntözőrendszer
Kedves Vendégeink, további kis türelmüket kérjük a napközbeni locsolás miatt.
Három hét múlva az új szivattyúk és frekvenciaváltók beépítésre kerülnek és áttérünk az éjszakai locsolásra, így akkortól már csak napközben, minimális utánlocsolással kell számolni.

Pályamunkálatok
A pályamunkalátokkal egyre hatékonyabban haladunk előre, a pályafenntartó gépek felújítása is jó ütemben zajlik.
Meghibásodásokkal egy elöregedett géppark esetében természetszerűen mindig lehet számolnunk, nagyon jó hír azonban, hogy egy új, profi szak-szerelőcsapattal a felújítások sikeresen zajlanak.

Az 5-ös Fairway, Green előtti füvesítésének előkészülete szintén folyamatban van, amelynek tényleges füvesítését Holdfordulóhoz igazítva, jövő hétre tervezzük.

Versenyek
Első versenyünket május 31-én, Pünkösd vasárnap tartjuk 10 órától, négyes, választott drive formában (greensome).
A megmérettetésre két fős csapatokban lehet jelentkezni.
A Szövetségi- és Ranglista versenyek véglegesítése lassan lezárul, a teljes versenynaptár hamarosan láthatóvá válik weboldalunkon is.
Az EGA-kártyák egy része megérkezett, kérjük a recepción érdeklődjenek!

Koronavírus
A víruskorlátozások után a versenyek, csoportos oktatások megtartása az általános higinéiai szabályok betartásával engedélyezett.
A versenyek protokoll-leírását hamarosan közzé tesszük .

Junior program és családi golf
A tavalyi év nagy sikere után újraindul minden csütörtökön és szombaton a junior (16:00-17:00) és az ingyenes családi programunkat 17:00-18:00 óra között.

Étterem
A Balaton Golf - Morzsa Bisztró megnyílt
Kaizer András – vezető főszakács - állandó étlappal és napi ajánlatokkal várja kedves klubtagjainkat a hét minden napján.
Vendégeink asztali kiszolgálásban részesülnek. Kérjük használják az erre a célra az asztalokon elhelyezett felszolgáló-hívóberendezéseket.

Kellemes időtöltést és jó étvágyat kívánunk!


Fotó: BalatonGolf

2020.05.16.

Hozzászólások