Magyar-Lengyel ismétlés

Nem, nem replay lőtte a gólt


- Huszti György írása -

Magyar, Lengyel két jó barát…. mint tudjuk.
Nos, golf fronton az idei július 12-e bizonyosan emlékezetes marad e téren, hiszen ugyanazon a napon két fontos EGA versenyen is Magyar-Lengyel csapatcsatát bonyolítottak le, mindkettőt Lengyelországban és sajnos mindkettőt elvesztettük. Kora reggel a Senior Hölgyek a Marisa Sgaravatti versenyen maradtak alul minimális küzdelemben (3-2).

Így délután a Junior Fiú Válogatottra várt a feladat, hogy visszavágjanak a magyar golf nevében az EGA Boy’s Team csapatversenyén. A rendkívül megfiatalított Magyar Válogatott sajnos nem bírt a lengyelekkel (Szczecin után) Wroclavban sem. Lengyelország - Magyarország 3,5-1,5. A fiúknál Kemény Kevin (aki az egész tornán húzza a mieinket) nyert (1up), míg Somogyi Bence megosztozott a ponton lengyel ellenfelével. Sajnos Závaczki Bálint (akinek a meccs közben eltört a hármas vasa) ésFülöp Gergő, valamint a Benke Ákos - ifj. Sárközi Richárd duó is veszített.

A zárónapon, így a 7-8. helyért küzdhetünk meg Szlovákia fiú csapatával, akik ma 4-1 arányban kaptak ki a szlovénektől. Sok sikert kívánunk az utolsó csatára, mindent bele fiúk!


Fotók: EGA

2019.07.12.

Hozzászólások